annahallin

Jul i Hemavan

Familjen, Jul Permalink0
Dan före dan före dan packade vi in mormor och morfar i bilen och styrde den mot fjällen. Lunchstopp i Vilhelmina och sen Hemavan. Vi hann bunkra mat (två fulla korgar på ica) för 13 pers innan bil nr 2 kom med Maria, Andrea och Micke. Sen rullade ungdomarna in, en bil från Umeå med Emmelie, Coffee och Sara och strax efter kom Sofia, Johan och Simon. Vi åt mormors goda lasagne och mös sedan. 
Dan före dopparedagen blev en lugn dag med promenader, slalom för vissa och som vanligt en massa god mat. Mer mys i form av sällskapsspel, bastu och sen glögg och bingolotto. 
 
 
 
 
 
 
 
Julafton blev en ovanligt lugn och mysig dag med god frukost och sen begav vi oss ner till wärdshuset där vi bokat in oss på julbord. Och vilket julbord! Det dyraste jag ätit men oxå det absolut godaste. Helt magiskt 😍 
 
Alla fick en julklapp 🎁 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mätta och nöjda tog vi oss en promenad för att låta maten sjunka ner. Sen blev det bastu, spel, film på tv och lite senare världens godaste varma mackor. 
 
Idag är det juldagen. Emmelie, Coffee och Andrea har åkt hem. Leif, Johan, micke, Simon och Sara åkte en sväng mot Norge. Jag, syrran och Sofia trotsade kylan och tog en promenad ner på affären. Så himla fint ute. 
 
 
 
 
 
Nu myser vi inne i stugan. Att man får ha det så här bra 💗
Till top