annahallin

hej hej

Allmänt Permalink0
Länge sen sist, men livet rullar på! Har haft mer än fullt upp sedan hemkomst från praktiken i Umeå på skärtorsdagen! Hela påskhelgen bestod av massor med god mat. Mor och far och syster med bihang på middag på långfredagen och på påskafton hade vi farfars på middag och sedan iväg och fira Andrea och David i Bonäset på påsdagen.Lite om det kan du glutta in och läsa om på syrrans blogg. www.marianordling.blogg.se
 
På annandagpåsk åkte vi upp till Saxnäs, och vilken vecka vi haft. Trevligt sällskap, god mat och dryck och strålande sol! Här kommer ett gäng bilder från veckan!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Trots solskyddsfaktor 30 blev man lätt röd om nosen och hade vi stannat några fler dagar hade vi inte kunnat vara ute i solen.
Vi kom hem på fredagen, lagom till att fira lillgummans 21-årsdag. Hon och Johan bjöd på grillat och vädret kunde inte ha varit bättre!
 
 
 
 
Måndag idag och vardag. Här tvättas det och vi har storhandlat idag. Fotbollsträning ikväll och föräldrarmöte inför Simons kommande klassresa.  På onsdag åker jag till Oslo!  
 
/Ha de!

Sofia

Allmänt Permalink1
Idag för 21 år sedan fick vi vårt första barn. En lite prinsessa.
Stora grattiskramar! Älskar dig <3
 
 
 
Önskar dig en toppendag!!
 
 
 

Lycklig

Allmänt Permalink0
Sitter i min favoritfåtölj. Omgiven av min älskade familj. Barnen är i köket, ser något på datorn. Maken och Johan grillar till kvällens mysmiddag. Imorgon kommer älskade syster med maken och mina fantastiska föräldrar och äter med oss. Jag är lyckligt lottad. Visst har livet varit kantat med elände och sjukdom, men inte värre än vi kan hantera det. Blev nyss uppvaktad av min älskade make med en fantastisk examenspresent då jag har gjort sista dagen på min praktik på intensiven i Umeå och återigen blivit påmind om hur skört livet är. 
Trivs med mitt yrkesval, och ser verkligen fram emot att få arbeta med intensivvård nu. Har fått arbete i Norge nu på en iva avdelning, kuuuuul!! 
 
Ser nu fram emot en mysig påskhelg med mycket god mat och mys med familjen och till veckan har vi haft turen att få bli bjuden till Saxnäs av våra fina grannar! 
Så nu gör jag påsk, fortsätter sippa på min vinglas och bara njuter av att vara <3
 
Sofia och mina killar från en promenad tidigare idag
 
Stora varma kärleksfulla påskkramar till er alla!! Var rädda om er!
 
Till top