annahallin

Längtar ❤️

Allmänt, Familjen Permalink2
En känsla, glädje och längtan utöver det vanliga.
I början på december var jag på jobb i Oslo när detta meddelande plingar till i min telefon. 

Var tur att jag var på min "hemmaavdeling" där jag känner mina arbetskamrater för såklart så kom tårarna. 
Och nu längtar vi till sommaren något enormt. För då kommer två pojkar till vår familj. Emmelie och Coffes lilla son förväntas komma två veckor före (5/7) Sofia och Johans (16/7). Helt galet fantastiskt. Sedan visar det sig att två kompisar till Johan och Sofia ska få varsin pojke i sommar också. En riktig babybom💙

Och jag ska bli mormor 😍💙 det ni!! 

Oslo och Frognerhouse

Norge Permalink0
Kom till Oslo i bra tid i måndags. Hann fylla kylen och ligga på sängen lite innan jag åt middag med en kollega från Sundsvall som oxå jobbar åt Randstad. Jag bor på ett annat hotell, men samma koncept. I det här huset är det en restaurang i bottenplan.

Fruktansvärt dyrt men supergott! Och trevligt. Vi hade inte setts på över 1,5 år så vi hade lite att ta igen.
Camilla skulle jobba natt så vi gjorde kväll tidigt. Skönt att komma isäng i tid. Jag bor så himla fint, vill inte lämna rummet 😍 Nu sitter jag på espresso house. Har pratat med en kompis från Umeå i nästan en timme. 

Nu full fart mot kvällsjobb 😊

Mot Oslo

Allmänt, Familjen, Norge, Solberg Permalink0
Sitter på flyget i Umeå. Drygt så in i.... att flyga härifrån men SAS har sagt upp samarbetet med nextjet och en biljett från övik till Oslo går på typ 12000 kr......
Så jag tog 6.36 tåget upp till Umeå och nu väntar jag på att klockan ska bli 9.50 så jag får fortsätta mot Stockholm och sedan Oslo.
Min sista vecka hemma har varit bra. Kunnat träna på bra. I onsdags tränade jag med min PT på 1life och hon gjorde några nya benövningar. Och har sedan dess inte kunnat röra mig 😂😂. Fick vila på torsdagen och på fredagen stapplade jag runt elljusspåret i Solberg.Vi åkte upp till Solberg  lite tidigare på fredagen då maken var hemma från jobbet (förkyld och feber) och det var skönt att vara uppe i tid 😊.
På lördag till lunch kom Sofia och Johan upp. Johan hade inte sett vagnen sedan vi köpte den... 
Vi gjorde varma mackor och varm choklad och mös ute! 💙 Sedan kröp vi in i vagnen, åt middag och mös framför tvn. Såg på melodifestivalen och förundrades över hur de hittar åt alla dåliga bidrag 😁😂
Johan somnade kl.21..... 
 
På söndag packade vi ihop och åkte hemåt igen. Jag ville tvätta bort lite och packa inför Oslo innan vi åkte till Bonäset för att fira Micke som fyller 57 på tisdag. 
Vi fick god mat och tårta och fick mysa med Dias 😍 
Johan och Simon åkte på cashback och jag åkte och tränade 💪
Så var den veckan slut..... 
Ses i Oslo 😎 

Till top