annahallin

Mysvecka innan allvaret börjar.....

Allmänt Permalink0
I fredags kom jag äntligen hem till mysfamiljen. Utan väska dock, men vad gör det.
Det fina vädret som verkar ha fastnat i norrland fortsatte hela helgen och på lördagen njöt vi av solen och fotbollsmatch i Bonässund. Simons lag mötte BK Örnen och bjöd på en fantastisk underhållning, killarna spelade grymt bra men förlorade tyvärr med 2-1. Kvällen bjöd på krätskiva med älskade syster med man och älskade mor och far. mysigt.
När Emmelie slutat jobba kom hon och mös med oss oxå och skjutsade hem Maria och Micke
Nya matcher på söndag, vinst för Simon och förlust för Sara och sedan cirkelfys med Molidenborna och man styper isäng som en gris (hur nu grisar kan stypa isäng)....
Och det fina vädret bara fortsätter. har så himla mycket att göra inomhus med jag bara vägrar. Tog mig tid i tisdags och fika med vännen Malin och i dag onsdag har jag och Sofia varit på IKEA och Birsta och shoppat loss, KUUUUUL!!
Börjat nedräkning för nio veckors gratisjobb (även kallad VFU, eller praktik), känns både kul och drygt, på måndag smäller det med start i Umeå på THIVA. men först en helg med massa roligheter! Kram på er!

oslo

Norge Permalink1
Efter fem veckor hemma i Sverige var det dax för lite inkomster igen....tyvärr. Eller, jag älskar mitt jobb och mina kollegor på hjärtintensiven i Oslo, men jag älskar min familj mer. Och man missar alltid nåt mysigt och trevligt då man reser bort.Förra veckan jobbade jag bara nätter rakt av, därav min täta bloggning...gick av på söndagen och då gick jag, Pia och Torill och åt superGod sushi.
Kan rekommendera Sushi Adamstuen

Sedan på måndag tog Oslos finaste människa och dessutom vackraste, med mig till ett lunchhak som jag tvekade om jag skulle gå in på.....

Men wow vilken god mat, Vietnamesisk. Till förrätt friterade vårrullar....Och till huvudrätt biff, grönsaker och ris.

Och med detta sällskap, ja vad säger man....Denna vecka är det lite tunnare med jobb, har inget ons, tors och åker hem fredag, surt. Men hoppas det dyker upp nåt. Hemma rullar det på. Simon och Leif har varit på ön i helgen på stugsista men Leif fick tyvärr åka hem på lördagen och ta hand om sjuka djur då ungdomarna skulle på kräftskiva. Hockeyn har börjat för Simon, de tränar med 99:orna men Simon gillar inte det och ser fram emot att deras egen träning kör igång.
Nu ska jag gå ut och lapa lite sol. Klarblå himmel och jag börjar 16 :-D
kram på er <3
mer trevlig helg

Allmänt Permalink0
I lördags lämnade vi Sofia och Sara hemma för jobb på mogårn, och drog ned till stan och fjällräven center för lite ishockey. Modo-Björklöven som slutade med Modoförlust. Fast kul att se de nya spelarna i laget.
Efter matchen åkte vi ut till Hornön. Alltid lika mysigt, trevligt och gott.
Det bjöds på färska kräftor och annat gott. Mätta i magen tog vi en runda runt Hornön och kolla in stugor och tomter som var till salu.
Hemma igen fick vi denna goda efterrätt
Sedan badade vi i tunnan hela natten, och fick sätta oss till dukat frukostbord. lyxigt. Tack Agnetha och Nisse!
Till top