annahallin

Sollefteå

Allmänt Permalink0
Tisdagmorgon styrde vi kosan mot Sollefteå, vädrets makter har varit med oss, har haft riktigt fina dagar. Hotellet som renoverats för 90 miljoner var en höjdare!
Vi började med spaet direkt, barnen älkjade det! Vi oxå...
Middagarna intogs i restaurangen som hade jättegod mat och utsikten var vidunderlig!
På onsdagen hyrde vi en flotte av Billan Westins brorsa Håkan som driver Westins adventure och tog oss nedför älven. En härlig dag!
Hotellet hade Sky bar som var stängd, vi öppnade den....
På torsdagmorgon blev det en snabbis på Junseledjurpark innan vi åkte mot Moliden och sedan började vardagen med fotbollsträningar, tvätt , vattning, handla och ja ni vet.....
Tack fam Olsson för trevliga dagar!

resumé

Norge Permalink0

En rolig men jobbig vecka är till ända för Simon. Hockeyskolan slutade i lördags och de spelade match på sista ispasset innan de fick sina omdömen och kunde ta trunken och åka hem.
I onsdags var min moster Kerstin, eller Tätta som hon kallas, och min mor och far på middag i Moliden.


Och i fredags såg maken ut på det här viset.....är det sommar så är det...I lördags var jag ledig, har jobbat hela veckan annars. Fyllde 44 år och fick sätta mig vid dukat bord hos grannarna. Gott och trevligt.

Hade en trött son som funderade på vad han skulle hitta på å göra på söndag då det inte var ngn hockeyskola.Söndagen blev en heldag med kompisar som slutade med filmkväll och kompis som sov över.
Då vi satt på altanen hos grannarna hade vi fin utsikt över vår nybyggda altan och över Sofia och Johan som invigde nya terrassen med grillat med goda vänner.Sitter på jobbet just nu, jobbar natt. 4 Tim kvar, sedan ledig i tre veckor, ska bli oherrans skönt. Börjar med en tripp till Sollefteå med fam.Olsson ska bli trevligt

Nu jobba lite :-D

Johan 23

Norge Permalink1
Grattis till vårt fina mågämne som blir 23 idag. Kramar till dig <3Till top