annahallin

plus och minus

Allmänt Permalink1
MINUS
  • Simons lag førlora sin fotbollsmatch idag
  • Att jag inte var hemma och såg på matchen
  • Lider med maken som inte hunnit det han ska på väggen under sin semester
  • Mor och far är besvikna øver en sak som de hade väntat ett annat utfall på....
  • Sara är sjuk och har ont i halsen
  • Ledsen øver att Emmelie och Adam snart skiljs åt...igen...
  • Moppen som vi køpte och skulle ta Sara på hennes träningar har inte fungerat många gånger så vi kunde lika gärna spolat ned pengarna i toaletten....
  • Min skola børjar imorgon
  • Sommaren är slut
  • Mina svarta vinbär hänger kvar på busken och ingen i familjen har tid att plocka in dem

PLUS

♥Simon gjorde Molidens enda mål
♥Sofia är vansinningt kär och igår lørdag åt hon både pizza och hamburgare och strips....happyface
♥Att jag får krama min familj imorgon
♥Myshelg med bästa syrran och våra fina tjejer i Stockholm nästa helg
♥Glad øver att få ha världens bästa make, även om jag och Sofia kallar honom "surgubbe" mellanåt
♥Bra att Andrea och David trivs så bra i Luleå
♥Bara en vägg kvar på huset och de väggarna som är klara blir superfina
♥Imorgon kväll får jag ett glas vin....eller två

Inte bra att plussidan blev mindre....men detta gjorde jag i en hast så jag skulle säkert kunna fylla på med mer om jag tänker efter.....
Men det får bli en annan gång, nu ska jag gå hem och sova!!

 

 

 

here we go again

Allmänt Permalink3

Tillbaka till brottsplatsen....skønt med samma ställe att återvända till, man vet vilken buss man ska kliva på, vart man hämtar nyckeln och hur man går før att hitta till sitt boende. Bagateller kan tyckas men då man jobbat som jag gør så blir man så himla less på att hitta på nya platser....så just nu passar det mig perfekt att jobba på Ahus i Oslo...før 6:e gången.

Ska väl lämna en liten rapport om helgen....

Trøtt så stupade jag tidigt i säng på fredagkvällen før att vakna tidigt och måla, måla , måla....Under natten hade familjen utøkats (fråga mig inte hur) så efter en stunds målande vaknade ungdomarna till liv och vi gjorde de sällskap till frukost ( frukost nr 2 før oss) innan vi begav oss upp på väggen igen. Sara gjorde ett tappert førsøk att hjälpa till med målningen men det var inte hennes dag....Sofia hade annat før sig..;)
Simon var hos Emil hela dagen och tog igen det han missat hela veckan.....

Mor och far kom en sväng med loppisprylar och klippte Leif och Simon. De passade på att äta lite lunch oxå och i samma veva kom Maria och Micke!! Ni vet ju tjatet som blir och jag tyckte lite synd om Sofias ♥, men lika bra han vänjer sig...

Min älskade make gav mig ledigt så jag kunde dricka vin med syrran.....me like:))

Vi var bjudna på surstømmingsskiva hos Anki och Lennart, så vi tog de två yngsta barnen och drog dit. Den äldsta skulle på ett brøllop och servera!Sara bär efterrättskakan hon gjort åt mamma! Jag har världens tur att ha två døttrar som gillar att vara i køket!!

Bilder från middagen...Finns så många goa trevliga människor i Moliden!!Kan bara meddela att det kommer att drøja lange innan jag äter surstrømming igen...festen tog slut vid 22 før mig, men ryktena säger att det var en trevlig fest!! Tack Arne før skjutsen hem! Det var en upplevelse i sig!

Mådde ff jättedåligt på søndagmorgon då jag tog Sara, Simon och syrran på fotbollsmatch i Själevad. Moliden førlorade med 9-1, Simon gjorde Molidens mål på straff :))
Sofia som sovit i stan hos Emmelie kom hem på eftermiddagen, jag hade fullt sjå att packa och få iordning på hemmet innan jag skulle ta flyget till Norge/Oslo 16.30

Sofia føljde med och skjutsa mig så vi kunde handla på Kvantum och hon øvningskøra hem från flygplatsen, Sara åkte på match till Remsele som de førlora med 1-0 :(
Leif och Sofia plågade sig iväg på cross-trainingen senare på kvällen.....avis avis....

Har nu jobbet to dager på hjerteovervakningen og akutt 24, idag onsdag har jeg vari fri og i morgen blir det hjerte igjen!
Blev glad då min vän från Luleå prickat in sin resa hit samtidigt som mig och att vi fick bo i samma hus!! Mys!

Sofia var ledig i måndags och då städade hon hela huset før jag hann inte det innan jag for, kärlek ♥, Sara och Simon gjorde sin førsta skoldag och de tyckte det var helt OK. Sofia gjorde sin igår och tyckte det kändes riktigt bra, hon tycker ju att skolan är riktigt kul! skønt det! Lite gruvsamt var det, allra førsta dagen sedan 6-års som hon inte skulle gå i samma klass som Jennelie....men tristas var nog att det bara var två killar i klassen...

Sa just till Sofia att idag har jag haft sovmorgon, varit på promenad och läst bok, sånt som jag inte gjort på hela sommaren...det är ju som jag säger..i Norge får jag vila upp mig:))
Nu ska jag snart återvända till min säng. Ska førsøka sova i tid men først ska jag läsa ut boken.

Avslutar med en bild på Anita från vår promenad idag!
Kram♥

tempo

Allmänt Permalink1
Har insett att det tempo maken håller är inget för mig....har försökt den här veckan men kroppen skriker av trötthet nu!!
Kombination av tidiga mornar och jobb hemma med målning med mera funkar inte för mig....men hur är det då man så gärna vill hjälpa till.....men nu närmar sig målningen sitt slut....bara lite grått kvar nu! Det  blir i morgonlördag!!

Onsdagkväll kom Sofia hem från sin shoppingtur till Sundsvall. Hon och Jennelie hade haft två bra dagar med många påsar med sig hem:)) Kläder, skor och en ny väska bland annat!

Torsdag klev hon upp tidigt och hjälpte oss och måla och hon han även med en joggingtur innan hon övningskörde till kärleken på andra sidan stan (varför måste de alltid bo så långt bort??) Där blev hon kvar tills i idag då jag och Sara åkte ut och hämta henne för en shoppingtur på stan. Jag och Sara målade faktist lite innan vi åkte och jag körde killarna ut till Kempis på morgonen.

Vi fick inte alla ärenden gjorda men rätt många ändå...bland annat en ny mobil till Sofia då hon tvättat sin gamla i tvättmaskin.....

Tjejerna följde sedan med ut till Kempis för att se på Simons sista ispass....den äldsta syrran var måttligt intresserad och gick och satte sig i bilen efter en stund....Simon är jättenöjd efter veckan som varit tuff men rolig!!25 trötta killar:))Tror att tränarna var minst lika trötta!!Maken har målat och målat hela dagen och vi är rätt trötta i familjen Hallins hus ikväll....alla av olika anledningar...Sara är alltid trött, Simon har spelat hockey hela veckan, Sofia är nykär och makarna Hallin målar och sliter som tokar. Så nu är det snart dax att krypa till kojs och ladda för mer målning imorgon och sedan surströmmingskiva på kvällen!!

Sofia och Jennelie ska jobba på bröllop imorgonkväll och ligger just nu och laddar för det med film och glassätning:)) 

Avslutar med en film från internmatchen som Simons lag (vita) vann med 5-1, Simon har nr:20

 
Till top