annahallin

vi firar sofia <3

Norge Permalink0

I lördags var vi 23 stycken en trappa upp hos Sofia och Johan. Sofia skulle firas:)
Vi åt gott och fikade av Sofias goda kakor och tårta och hade det allmänt mysigt och trevligt:)

Finaste Ines var oxå med!Leif provade att hålla lite oxå, var rätt länge sedan han höll en sån liten skrutt:)Födelsedagsbarnet och mormor! Och kusin Elias i bakgrunden,Jennelie övervakar när Johan och Sofia är husliga:)Gott och mysigt hade vi och Sofia var jättenöjd för alla fina presenter hon fick.

Igår lördag och idag är det söndag. Vädret har varit godkänt och jag har varit på fotbollsmatch (Saras lag hade träningsmatch), nu har vi varit på cirkelfys (Johan och Simon på träning i Sidensjö), har precis fikat go´fika och nu blir det godnatt! Imorgon väntar nya festligheter:)

Muken!

innebandy avslutning

Norge Permalink0
I fredags  tog vi (jag och tränarna) med alla fina barn som spelat innebandy på lite kuligheter!

Efter skolan så blev det direkt till Paradisbadet. Och vad kul de hade. Vi såg knappt skymten av dem. Vi ledare trivdes väldigt bra i bubbelpoolen:)  fast jag var liite duktig och simmade några längder oxå, och det kändes att det var länge sedan. Gillar ju att simma, så himla skönt.

Efter några timmar på badet fortsatte vi till Max för att utfodra hela skocken....13 hungriga barn och megakö...ingen bra kombo.Men till slut så hade alla fått maten...Och sedan blev det pokalutdelning:)Goskitar <3Och min egna ♥ goskitNöjda barn och trötta ledare återvände mot Moliden....

sofia 19 år

Norge Permalink2
Min lilla prinsessa fyller 19 år idag. Vår förstfödda dotter. 19 år....ja vad säger man?

Grattis du otroligt älskade fina! Önskar dig en underbar dag ♥Kalas och paket blir på lördag!
Till top