annahallin

Mer svammel

Allmänt Permalink8

Fick fart på datorn och kunde ladda øver lite bilder till mitt konto på blogg.se. Så nu kan nattugglan blogga lite:) man får ju lite abstinens och har men inte tid (hemma i Sverige) så funkar inte internet (i Norge) eller så har man inget att blogga om...(mest i Norge).

Har haft turen att jobba på en och samma avdelning. Har varit på en snabbvisit på en annan avdelning men nu ska jag vara hær på ortopeden S105 tills jag åker hem på TORSDAG!!!! Gud vad jag længtar!

Gør min 6:e natt och nu har man vænt på dygnet rejælt. Går min sista natt ikvæll søndag och ska sedan vænda tillbaka dygnet....och det brukar inte vara helt komplikationsfritt!

Idag sov jag till kl.17, masade mig upp och såg AIK-MoDo på livebloggen på Allehanda.se men det var en sorglig tillstællning.....

Passade på att fota mitt nya boende på Søsterveien 17:31.

Mitt rum:Ja jag vet....men stædat och bortplockat har jag inte tid med att ha hær!!

Hær ær korridoren, det ær tre rum som delar toa och dusch, på andra sidan ær det oxå en likadan korridor som mynnar i køket længst ned, så det ær sex rum som delar køketKøket

Hær sitter jag och føljer Modo-matchen, tror minsann att jag ser lite sliten ut....Inte mkt mat i kylen....men vi har som sagt inte mkt tid till att laga mat.....

Min hylla ær næst øverstVi dricker cola, energidryck och mjølk:))Och nær vi inte hinner/orkar laga mat.....blir det sånt hær kulinariskt på matsedeln:)Med kyckling korv och tomater som førrætt...

Påsarna på tallrik in i micron...Och .....voilà...lax med blomkål, ørt youghurt och byggris....?

Fullt ætbart, faktiskt! Inte så gott som familjen fick mumsa på hemma ....de åt en risotto med kyckling till...men herregud...man ska inte klaga!

Simon hade turen att få følja Lukas till Solberg på lørdagen och åka slalom. Då fick han chansen att prova sina nya utrustning! Han hann hem lagom till AIK-MoDo som han såg på tillsammans med pappa Leif, Grann-Arne och hans pojkar Mikael och Joakim. Sofia pysslade nog med annat och Sara vet jag faktiskt inte. Hon kom hem mitt i dagen på lørdagen från Mellansel dær hon sovit øver hos en kompis.
Sofia hade myskvæll med Jennelie på fredagkvæll med middag på Indiska Mombay Town och sedan Bio:)
Idag søndag har Simon træningsmatch i Nordingrå mot Høga Kusten Hockey, de ska bara spela med två femmor så han får nog spela sig less! Sara har fotbollstræning och Sofia har cirkelfysen....fullt upp som vanligt hos Hallins:))

Mor och far ær på plats på Lanzarote, Sofia hade fått SMS om att allt var bra, hoppas att de får en skøn semester.
Før mig har nedrækningen børjat, bara fyra dagarkvar att arbeta innan jag jag flyger hem till Sverige igen, ååååååh vad skønt det ska bli.

Måste få avsluta med en sån dær bild som alla ungdomar har på facebook, av sig sjælv taget i spegeln...hi hi...Nyduschad och redo før jobb!

Næ nu har jag inte tid med er længre, har en gammelkrok med lågt blodtryck, høg puls och temp på 40,3....illa illa...

Tjao så længe!!

Svammel

Allmänt Permalink2
Så hær på morgonkvisten nær øgonen ær trøtta, trøtta och den enda man vill ær att få lægga huvudet på kudden och soooova. Den som aldrig jobbat natt kan inte fatta vilken kænsla det ær att få krypa ned i sængen. Kænslan ær obeskrivbar!

Ja, då ær jag på plats igen då! På underbara Akershus Universitetssykehus. På grund av priserna fløg jag tidigt på måndagmorgon (9.50), bæstmågen kørde mig på flyget och jag var framme på Ahus 14.50. De ville ha mig på en kveldsvakt som børjar kl.15 men jag sa nej tack, det fick bli en nattvakt istællet och dærav ær jag inne i nattkøret!!
Inatt ær jag på S102, gastro. Vi ær mkt personal inatt så vi har vældigt lugnt. Jag och en dansk sjukskøterska (som jag inte fattar nåt av vad hon sæger) delar på 9 patienter. Lyx va? Ær annars van att ha 14 patienter sjælv!
Det verkar bli mkt nætter denna tur på Ahus. Slitsamt men å andra sidan genererar det mer pengar i lønekuvertet, så det ær bara att bita ihop!
Idag torsdag ær det bara 7 dagar kvar att arbeta:)) Vet av erfarenhet att det kommer att gå fort, men just nu kænns det som en evighet.

Som vanligt har vi ganska fullspæckat schema hemmavid. Jag åker hem næsta torsdag och på fredag blir det myskvæll med familjen. På lørdagen har vi bjudit Johans førældrar på middag och på søndag har vi æn så længe bara cirkelfys inbokat. Hoppas det kommer minimalt med snø då vi har "skottar"vecka på skolans isbana. Måndag och tisdag och eventuellt någon dag till blir det till att skriva projektplan. Simons sedvanliga træningar (hockey och innebandy) mån, tis tors rullar på och sedan det ær tandlækarbesøk och sjukhus besøk inbokade innan helgen tar vid och då ær det dax før hockeycup i Nyland før Simon. Då kommer mor och far hem från Kanarieøarna oxå! Alla i min familj reser just nu, først mor och far och en vecka senare drar Maria och Micke på kryssning i Karibien. Men vi har ju vårt att længta till efter sommaren!!

Just nu ligger væl alla mina ælsklingar och sover hemmavid ♥ Min minsta var superduktig igår då han bet ihop och åkte och simmade i Sjælevad trots att han inte ville. Hans førkylning børjar gå øver och han ska få fara på hockeytræningen idag:)
Sara var hemma igår med feber, inge førkyld, bara feber...konstigt. Hon ær mkt "småsjuk", lite førkyld hær och lite feber hær. Sofia har precis varit førkyld men det har gått øver och hon trænade i tisdags. Hon ær så sugen på att børja løptræna, men mor har sagt nej, ...men kanske snart!!
Hon hade kørlektion igår, just nu ær det att starta i backe som trænas.
Killarnas (Johan och Leif) onsdagshøjdpunkt, innebandy, blev naturligtvis av och de var riktigt duktiga och kom hem i någotsådær tid så stackars Sofia slapp somna i soffan i væntan på att de ska komma hem och fika innan sænggåendet.

Verkar annars bli en lugn helg før familjen hemmavid. Vad jag vet så har Simon ingen hockey match och det ær ju inte så vanligt! Men slutspelserien før U11 børjar inte førræn næsta helg.

Nej, nu får det ræcka med svammel. Hittande denna bild med mina søtnosar ♥ från julen 2009 tror jag. Sofia har lugg! Nej det måste vara 2008??? Eller? Fina ær dom iaf!!!

.

Ska førsøka hålla mig vaken i tre timmar till...ønska mig lycka till!

Modo Hockey:))

Allmänt Permalink1

Vilken helg vi har haft!
Vi började lördagen med en U11 match i KB-hallen mot Modo. Simon fick hoppa då han vaknade förkyld men vi åkte ändå ner och hejade på vårt KB-lag som förlorade med 0-5.
Direkt ned till E-on Arena för att heja på Modo som mötte Timrå!Stämningen var verkligen på topp, Modos supportrar ägde hallen och vilken match Modo bjöd på!!Efter matchen åkte vi vidare in mot Sundsvall och Best Western hotell. Vi var hungriga, så det blev en snabb drink i baren innan vi drog på jakt efter en restaurang.
Efter några mindre lyckade försök då det var fullt överallt, lyckades vi få plats på en medelhavsinspirerad restaurang som heter Mezoyo. och vilken kanonmat! De hade fyra länder att välja på, Leif valde GreklandSimon valde SpanienJag valde ItalienFantastiskt god mat och dryck och Simons kväll toppades med att Challe åt på samma restaurang som vi!!

Maken som njuter av Sicilianskt Shiraz vinSimon roade sig själv...Killarna på väg hem.Till hotellet där vi bäddade kingsize...Och läser inte Simon matchprogram så läser man sportsidorna i Aftonbladet...Mys mys...Idag söndag har vi varit på Himlbadet i Sundsvall. En helt OK anläggning men vi har ett bra bad hemmavid. Klart att det var nyare och fräcshare, finare färger mm. Men vi har mer åkattraktioner hemma i Ö-vik.
Vi hade tänkt oss en tur till IKEA oxå men vi orkade inte utan drog hem istället. Sara hade varit hemma hela dagen och Sofia hade jobbat på Mogårn.

Nu har vi varit på cirkelfysen, premiär för Sara:)) Jag håller på att packa inför morgondagens avfärd mot Oslo...

Ha det gott!!!

Till top