annahallin

MORSDAG OCH CROSS-TRAINING

Allmänt Permalink5
Lika fantastiskt väder även idag! Vi har passat på att fixa lite ute i trädgården. Maken har kantskurit runt alla rabatter och buskar på översidan och jag har börjat att plocka all torv, här poserar han med spaden...


Jag har även sått i landet och då får jag användning av mina fina grönsaker i lera som Sofia har gjort:)
Rädisa, sallad, persilja, morot, dill och ärtskida


På em drog vi till Hållen och åt morsdagsmiddag. Sedan blev det crosstraining i gamla eljusspåret bakom skolan, löpträning i kombination med styrka utefter spåret. Det var första gången vi prova på den här träningsformen, men det var jättekul, och jobbigt! Tjejerna fick blodad tand och ville köra på tisdag igen. Jag fick blodig tå........(håller på att tappa en nagel...igen).
Har förhört Sofia inför sista provet (SO) innan sommarlovet, rätt skön känsla att veta att plugget snart är över:))
Har blivit uppvaktad idag oxå, ett fantastiskt fint kort som Simon har gjort, där hade han skrivit "du är snäll med dina barn"....<3<3
Sara hade gjort en tavla på skolan och ett hjärta av trä, jättefina, och av alla mina barn fick jag det här vackra fatet;


Av maken fick jag ett presentkort på Aromatique, på att plocka  och färga ögonbrynen.
Nu börjar sängen kännas rätt inbjudande, måste bara bädda den först då jag tvättat rent allt idag

FOTBOLL,DANS och GOD MAT

Allmänt Permalink3
En hektisk men trevlig dag som börja med fotbollsmatch kl.9 i Gullänget. Solen har strålat från en klarblå himmel och tjejerna gjorde en heroisk insats under gassande sol. Fyra matcher, en vinst och två avgjorda på straffar (förlust) och en förlust.
Här är hon nyduschad efter dagens bragd:)


Simon åkte med redan från morgonen för att se syrran spela fotboll, här en liten matpaus.


Mellan varven hann vi med lite dansuppvisningar, Sofia och Emmelie hade två uppvisningar, till den andra kom även resten av gänget (Leif, morfars, Micke. Andrea, David och Emilie)
Här dansar Sofia i mitten med orange linne, de föreställer dockor.


Sedan så dansade båda balett, Emmelie på tåspets. Sofia i svart till vänster och Emmelie i vitt bakom.


Emmelie fick ett av de tre stipendiumen som danslärarna delar ut varje år (Sofia fick ett ifjol).
Här är våra balettdansöser (Sofia föreställer döden)


Efter föreställningen åkte vi alla upp till Varvsberget för att äta, det var jättegott och trevligt, vi uppvaktade mor på morsdag, hon fick ett SNÖ smycke och bjuden på maten!
Här är hela klanen samlad


Nu har jag skjutsat Sofia till Mellansel ( men de är visst i Bredbyn nu) och ska väl hämta henne inatt någon gång....det är underbart att vara tonårsförälder:)))
Sara har sovit en stund redan, helt utslagen, Simon likaså och jag tror att jag ska göra dem sällskap tills Sofia kallar!

"NY BIL"

Allmänt Permalink2
Vi har köpt bil!
Eftersom Leif numera inte får ta hem firmabilen så måste vi inköpa ytterligare en bil. Det föll sig så bra att käre mor och far precis skulle köpa en ny bil och vi fick då köpa deras gamla bil ......DYRT;)
Här är pärlan;


Idag har vädret varit fint och jag har påtat lite mer i trädgården , mellan varven har jag kutat på toan (diarré), så nån promenad blev det inte, men nu är jag bra i magen:)
Mor och far kom upp och hämta Sofia och jag. De skulle hämta den nya bilen och jag köra hem vår nya. Sofia skulle på genrep. Simon följde Albin hem och Sara åkte till Mellensel och sålde Bingolotter. Leif har varit på Ulvön och jobbat idag på hotellet, han var nöjd med dagen.
Nu har vi grillat, gjorde två nya sallader från Buffé, mums! Nu ska vi äta rabarberpaj!
Hela familjen samlad, Härligt!


Simon har åkt tillbaka till Albin, han ska visst sova där....
Vi andra ska nog knoppa i säng oxå, tuff dag imorgon. Sara har fyra fotbollsmatcher och Sofia två dansuppvisningar. Sedan ska vi äta på Varvsberget med min family!
Ha en skön dag i det vackra vädret!
Till top