annahallin

Fredag= myskväll

Norge Permalink1
Aaaah vad skönt med fredag.  Efter jobbet, handla, fixa frillan hos Berit och sedan insupa fredagskänslan:) Och med posten kom något som förhöjde fredagen ännu mer :) Mitt paket från Glossybox!

Med ett helt okej innehåll:)Tips! Kolla in glossybox.se ni oxå:) Lite lyx i vardagen är alla värda ♥

Fredagen blev inte sämre med hela familjen samlad till middagen!
Johan tog genast kommandot ute vid grillen....vad hände egentligen?Liiite vill man ju vara med ialla fall...'Sofia garderade sig med mammas jacka för att inte frysa:)Nu har vi ätit gott! Grillat med hasselbackspotatis och beasås. Och Sofias goda Twixkaka till kaffet. Nu mår man gott. Och hur länge sedan var det inte vi hade denna fina bukett i soffan?Nu har vi sett Let´s dance och jag laddar för att ha en skön date med kudden....för i morgon väntar en lördag med fullspäckat program! Vill ju känna att man lever:) Rapport kommer!!!
Puss på er!

Sista träningen

Norge Permalink0

Hade en fantastisk bra em då jag istället för att laga middag kunde ta en träningsrunda och sedan sätta mig vid dukat bord. Sofia bjöd på jättegod Carbonara....och Dukandieten har inte varit så himla lyckad denna vecka...men men...gött var det:)Igår hade Simon sista träningen på innebandyn. Så efter en plågsam löpartur (jag skyller på onsdagens bungy pump pass) och körning till Mellansel med Sara och Julia till deras träning landade jag i Moskolans gymnastiksal där 15 barn härjade.
Jag passade på att bjuda på fika, och det var uppskattat:) Tack mamma för att du tömde frysen!Hela härliga skocken med tränarna Tom och Thomas. Bäst var då jag ville ha lite glada miner och Thomas säger:- Tänk på alla matcher vi vann....och jublet bröt ut då de faktiskt förlorat ALLA matcher. men är de ledsna över det? Nej nej....lika roligt har de ändå! Go´ungar!Nu planerar vi för avslutning med nåt kul för alla barnen. Och en lite pokal tycker vi de är värda:)

Någon som hade det mindre kul igår var mågämnet. Efter två sjukdagar åkte han på jobbet igår men kände att det inte gick och åkte hem efter 10. Svänger av E4:an och ser polisbilen på parkeringen till hö. Kör vidare och blir sedan invinkad av en polisbil som kört ifatt honom. De sköt honom i ryggen, 40 meter från 90 skylten, då körde han 60....på 50. Jo det är deras jobb, men om han kommit med hög hastighet in i korsningen åt andra hållet hade jag inte sagt nåt...och 40 meter innan det blir 90. Johan var nog mest förvånad över att hans bil hade kommit upp i den hastigheten på den korta sträckan...ha ha...2400 kronor fattigare blev han...surt.

Hörrrni idag är det fredag!
Vi ska grilla och ha myskväll. Det var länge sedan:)
Och i morgon ska jag få snusa på Inez...längtar!

Ha en trevlig helg!

jaha....

Norge Permalink1
...är det så här alla heltidsarbetande har det? Inser hur fantastiskt bra jag haft det med mitt frilansande i Norge. Då jag kan välja hur mkt, vart och när jag vill jobba, och till en lön som motsvarar min kompetens.
Vore skönt om man bara skulle ha haft sig själv och rå över men då både Sara och Simon har träningar vilket medför att middagen måste vara klar helst före då man kommer hem och de behöver köras på träningarna, gärna samma dagar och tider, är det inte helt enkelt att få till logistiken.

Mitt nya jobb är kul. Lite i lugnaste laget för min smak men jag lär mig nog hantera det oxå. Med sorg i hjärtat kan jag konstatera att det är otroligt många barn som mår dåligt idag. Av många olika anledningar och här fyller skolsköterskan en viktig roll iform av en frizon av trygghet hos en vuxen som inte ställer krav. Har inte landat i min nya sjuksköterske roll ännu men det kommer....det kommer....

Den här veckan har jag försökt att prioritera min egen träning på kvällarna(efter man kört på barnens träning). Har fungerat bra än så länge. Blir en vilodag på fredag (max en promenad med M) men annars har det blivit en skön mix av cirkelfys, joggingturer och bungy-pump. Trots att jag är så trött på kvällen och soffan bara skriker KOM HIT! Så har jag släpat mig ut varje kväll.
Var meningen att Simon skulle ha sin första ute träning i Sidensjö ikväll men då han insåg att det var sista innebandyträningen ville han gå på den.

Igår kom min moster Kerstin från Härnösand på besök med mor och far. Hon hade köpt jättefina tulpaner som matcha min nya påskduk! Vi åt god fläskfilé med pasta som Sofia hade hittat på matbloggen. Blev mormor som lagade den. Bra med såna middagsgäster:)Blev lite kär i hönorna och kycklingarna....Igår kväll fick vi besök av Pelles hund Fox. Husse ska till fjällen och köra skoter så vi fick äran att ha han. Här sitter han och surar över att han inte får vara någon annanstans än i hallen.
Vi glömde bort att han öppnar ytterdörren själv....tyckte det var konstigt att Manolito som jag släppt ut helt plötsligt var inne, men det hade Fox fixat och gått ut själv sedan....Djur med päls ska man inte ha denna årstid. Dammsugaren får göra rätt för sig!

Nu laddar jag för en joggingtur ikväll och att bjuda Simons innebandylag på fika.

Ha en fin torsdag alla:)
Till top