annahallin

Anders 💗

Allmänt, Familjen Permalink0

Kärlek och sorg går verkligen hand i hand. I lördags hade vi en fantastisk dag i kärleken och glädjens tecken. Idag har Anders lämnat oss. Väntat efter en lång sjukdomstid men sorgen blir ändå lika stor 💗

Fru Sofia Fahlén

Allmänt, Familjen Permalink6

Ett års planering är över. Och vet ni, trots huvudgympa de luxe, timmar av funderingar, milslånga kom ihåg listor och många sömnlösa nätter, så har det varit värt varenda minut. Dagen och kvällen i lördags var helt otroligt magisk!

Den började på morgonen med frukost med tärnorna, de fixade sig alla här hos oss. Kusin Emmelie som var en av tärnorna gjorde Sofia fin 💗 sedan fortsatte dagen med en underbar vigselakt. Sandra Zinner som präst och underbar sång av kusin Isabelle.

Florist Tomas Kallin hade lagt sina magiska fingrar på dekorationerna i festlokalen, kyrkan och buketter. Allt blev så sjukt vackert.

Festen blev precis så där bra som vi tänkt det. God mat, lagom med tal och sedan en galen fest 🎉
Sista gästerna lämnade området efter 5 på morgonen, då låg jag och sov i husbilen sedan någon timme men hörde att de tassade in med nycklarna till oss.

Här kommer ett bildregn. Vi hade kusin Emilie som fotade så jag prioriterade inte att ta så många egna, men det blev några ändå 😊

Ja vilken dag 💗 💗
Igår städade vi mest hela dagen, sedan blev det pizza och paketöppning hos oss! vi avslutade kvällen med att se filmen från vigseln! Tack alla som på något sätt bidrog till att göra denna dag så bra som den faktiskt blev!

Bröllop

Allmänt, Familjen, semester Permalink1

Den mesta tiden ägnas åt bröllopet som går av stapeln på lördag.
Men lite annat hinner vi med oxå 😊

I torsdags var jag på tjejmiddag ute i Sillviken hos Åsa tillsammans med gamla arbetskamrater från 7-an/dagvård - tiden

Och på fredagen blev det Hemsö fästning med syrran och Micke. Jag håller med syrran, som skrev i sin blogg att nu har man varit där så många gånger att nästa gång går vi direkt till restaurangen och låter gubbarna ha sitt roliga 😊

Och på lördag var det kräftskiva hos Laila och Pelle. Grymt trevlig 🎉

Nu har vi tagit sikte på sista veckan innan dagen D, lite småpyssel och småfix kvar. Nu hoppas vi på fint väder, väderprognosen ser just nu bra ut.

Igår måndag spelade Simon match mot Modo, oförtjänt förlust 3-0, sen kvällsfika ute Bäck där vi lämnade av sonen som ska hjälpa Johan lite.

Idag väntar stadstur, det sista ska inhandlas och bryn ska färgas 😊

Till top