annahallin

längtan

Allmänt Permalink1

Har ni tänkt på vad livet består av mycket "längtan".

Vi längtar till

• fredag då det blir helg
• den sista då løningen kommer
• semestern
• skollovet
• barnen vuxit upp och klarar sig själva
• man får den där stora lotterivinsten
•..........mm

Jag längtar väldigt mkt hem.....mest hem faktiskt och att tiden ska gå sakta de veckorna jag är ledig.

Just nu längtar jag till helgen då jag ska mysa med syrran i stockholm ♥ och till på søndag då jag får pussa på de mina!

Hej hopp......

Allmänt Permalink1
.....i lingonskogen!!!
På plats i Oslo, som vanligt händer det inget kul här. Mest jobb...jobb...och lite mer jobb...
Men jag bor på ett nytt ställe alldeles vid Ullevåls sykhus. I stora høghus bredvid Kirkeveien. Här bor jag själv i ett pyttelitet rum som rymmer køk och säng. Kanske bjuder på några bilder sen....
Kom i torsdags eftermiddag och stannar till nästa fredag. Fått bra med jobb i helgen men inget till veckan, men jag hoppas på ändring.

Hemma rullar det på nu när skolan har børjat. Sara trivs bra i sin nya klass och har redan fått lite nya kompisar. Idag lørdag har hon varit på match i Långselse och det blev brakførlust med 0-8. Kom hem med dunderhuvudvärk, vilket hon har ofta.
Sofia har lyckats dra på sig en dunderførkylning sedan hon kom hem från Turkiet. Hon och Johan skulle egentligen måla uppe idag men Sofia fick hoppa det då hon ska jobba på Mogår′n imorgon och behøver kurera sig till det och før den delen orkade hon inte måla heller. Så det blev Leif och Johan som fick måla....
Nu är familjen (inte Johan som är på någon biltävling i Gideå) och uppvaktar Jennelie. Hon fyller på tisdag men firar idag. Undrar om man kan få middagen jag missar ikväll retroaktivt på något vis...hmmmm..?
Nu håller vi bara tummarna att det blir lite dåligt väder før då kommer målaren och sätter upp tapeter.....vad vi väntar och väntar på det....

Annars då....jo jag har børjar min kamp mot mina øverviktskilon. Planen är att jag ska gå ned 10 kg tills vi åker till Kenya 28/10. Läste om en ny diet i Amelia och fastnade før den. Passade mig i upplägg och innehåll. Den är från frankrike och heter Dukandieten efter en Dr Dukan. Den går ut på mkt proteiner och lite fett och nästan inga kolhydrater. Har snart ätit den i en vecka och den går bra. Vet inte viktmässigt var jag ligger men innan jag åkte hit hade jag gått ned knappt 2 kg:)))) Får se hur det går....jobbigast är nog vinet och korven och frukten. Måste nog køpa viktväktarnas korv när jag kommer hem. Är så sugen på korv. Pasta, ris, potatis, mackor och godis fungerar att vara ifrån. Är ni sugna på att läsa mer om dieten rekommenderar jag dessa sidor!

www.dukanmetoden.se

www.dukan.nu

www.dukandiet.co.ck

Heja mig:))

lycka

Allmänt Permalink5

I vår familj har Leif ansvar för potatislandet och jag för den andra delen i trädgårdslandet där sallad och morötter växer. I år har Leif lyckats med något konstigt....stora växter har brett ut sig och åsikterna om vad det är går verkligen isär....gurka, squasch, pumpa? Ja, vad är det egentligen?Gula stora blommor och växterna är som jordgubbsplantor, det vill säga att en planta brer ut sig och förgrenar sig enormt. Vi misstänker att fröna kommer från komposten....som Leif gödslar med...Vet inte om vi kommer att få svar på denna gåta...men om någon känner igen sig så....

Och varför står det LYCKA som överskrift idag då? Jo, familjen är fulltalig igen! Sofia har kommit hem solbränd och fin! Känns bra att få snusa lite på henne då jag åker på jobb imorgon bitti! Japp, Oslo igen!Johan hämtade fyra trötta brudar i Umeå ikväll och vi hade lite mys innan vi alla kröp i säng!

Mot Norge!!! Hörs!!

Till top