annahallin

18 år 18 år 18 år 18 år 18 år 18 år 18 år 18 år 18 år 18 år 18 år 18 år 18 år 18 år 18 år 18 år 18 år 18 år 18 år 18 år 18 år 18 år 18 år 18 år

Allmänt Permalink2

Klockan 09.26 den 26 april föddes Anna Sofia Hallin på centraloperation 2 på Umeå sjukhus med ett planerat kejsarsnitt. Nu fyller vår lilla docka 18 år och jag säger som alla andra: vart tog tiden vägen? Grattis älskade fina ♥. Önskar dig en fin dag idag! Jag älskar dig!

                         

Idag firar Sofia sin födelsedagnmed trädgårdsarbete, besök hos frisören, önskemat, cirkelfys och kanske lite mys och gos med kärleken.

Vi firar Sofias 18-års dag

Allmänt Permalink1
Har lite svårt att ta in att min förstfödda är 18 år....men är oerhört glad och stolt att få vara mamma till den super fina tjej som hon är!

Vi började "fusk" födelsedagen (eftersom hon fyller på tisdag egentligen) med paketöppning!Sedan var det att hugga in på allt som skulle göras innan kvällens storkalas. Tror att vi landade på 27 gäster...och då fattades 6 stycken.....

Det som var så härligt var att vi kunde inta både fördrink och mat ute! Helt magiskt väder:)Vi flyttade in för att mumsa på Sofias go´fika.
Ungdomarna mös i soffan.Tjejsnack....Simon och Johan....Jennelie, Sofia och Eveline på Sofias rumJennelie hade målat en superfin tavla till Sofia, vilket fint minne från sin bästa vän!Och det är fler än vi som har upptäckt vilken kanontjej Sofia är!Nu är ordningen återställd, Simon har varit hos Albin hela dagen och ska visst sova där. Leif har krattat hela dagen och jag har inte gjort många knop, förutom en joggingtur. Sara har oxå degat idag och Sofia har solat och pluggat och är nu i Kubbe och grillar med några kompisar. Johan skruvade i moppen innan han drog till stan, de tror att de kan ha hittat felet nu, men jag tar inte ut någon glädje i förskott förrän jag ser att den går....

Nu ska vi grilla lite oxå...igen...det blir mycket grillat nu:) GÖTT:)

påsk kalas påsk kalas påsk kalas påsk kalas påsk kalas påsk kalas påsk kalas påsk kalas

Allmänt Permalink1
Vi börjar kalasandet på skärtorsdagen med en överraskning för Eveline som fyllde 20 år i mars och ingen kunde komma på hennes kalas. Så därför samlades hela tjocka släkten i Mellansel och väntade där då hon kom hem från jobbet:)
Överraskad och glad blev hon:)Vi bjöds på goda fyllda "pannkaksrullar" och go´fika...Systrarna Gripenroth ♥Sedan var det att skynda sig hem till kära maken som satt själv på skärstorsdagskvällen för att han hade jour....

Nästa kalas hade vi på långfredagen i Bonäset, här firade vi Andrea 20, David 21 i efterskott och Emilie 20 i förskott:)Syster bjöd på bubbel, jättegod förrätt och grillspett med god whiskeysås:) Vädret var kanon, bubblet kunde vi inta ute:) och David, Johan och Simon lirade boll.Davids mamma Lisa och mormor i samspråk!Även denna kväll fick Leif sitta ensam i Moliden, så fam Hallin gjorde en ganska tidig sorti. Med Johan vid ratten (bäst ♥) åkte vi mot Mo och hann landa i soffan för lite mys.

Hade tänkt mig en sovmorgon idag lördag men icke sa nicke.....vaknade pigg och alert kl.06.30 och redan då var vädret helt fantastiskt! Bakade tre tårtor till morgondagens firande och la 7 kg kycklingfilé i marinad innan jag kunde gå ut och njuta av dagen. Käre mor och far kom upp med lite sill och strömming och hjälpte till med att kratta lite:)

Andra hade det skönt i solen....Lunchen blev ute, första för i år:)Nu har vi även intagit middagen ute, Simon och Leif har spelat fotboll och nu ser vi på Harry Potter och dödsrelikerna del 1. Jag ska hämta Jennelie och Sofia inatt. De är på tjejmiddag i Själevad. Hoppas på en inte alltför sen hämtning då vi måste upp och rusta för morgondagens kalas för Sofia som fyller 18 år (på tisdag). Det blir närmare 30 stycken här i morgon :)) Ska det va så ska det va ordentligt!

PÅSK PÖSSAR TILL ER ALLA!!
Till top