annahallin

Körkort

Allmänt Permalink2
Grattis till körkortet mitt hjärta ♥

                              

Kör försiktigt imorgon! / Mamma

Johan och Isabelle blir man och hustru

Allmänt Permalink3

Igår gifte sig Leifs systers äldsta dotter Isabelle med sin Johan, en av de absolut finaste vigslar jag varit med på.
Inte ett öga var torrt och vackrare brud får man leta efter....

Dagens överraskning var då Isabelle sjöng för Johan....helt fantastiskt och man kan bara buga. Vilken styrka att kunna genomföra detta och på vilket sätt sedan. Tror aldrig jag hört Isabelle sjunga så otroligt fint, kan det vara kärleken som lyfte henne?Sedan togs de nygifta emot ute på kyrkbacken av Johans poliskollegor och sång av Notebene kören där Isabelle sjunger.Fler som ville gratulera de nygifta...

Snyggaste killen i går (förutom brudgummen....) var helt klart Simon....Medans brudparet fotografera sig minglade vi med lite dryck och tilltugg.

Sedan kom de äntligen i fin saaben!Och festen kunde börja!
Otroligt många tal till brudparet ( tom Simon höll tal), och annat som, film, sketcher, och andra roliga inslag förgyllde kvällen. men det vi gjorde mest var att ÄTA!! Åsa och Helene hade överträffat sig själva med en buffe utan slut.

Honörsbordet....Familjen Hallin:)Paus mellan all mat...

Isabelles fina klänning....Sedan var det dax för efterrättsbuffén där Sofia hade stått för en tredjedel av tillverkningen....Ett paradis :)))

Här underhåller fam.SvenssonJag och svägerskan, tillika brudens mor!Kvällens fantastiska värdinna Malin tänder ljus.Mina fina flickor ♥

Bröllopstårtan...eller tårtorna...Sötnosarna ♥Innan vi gjorde kväll smög jag upp och fota i brudkammaren...där Jennelie hade gjort jättefint!
Och ännu finare blev det nog då ljusen blev tända...Efter bröllopstårtan och ännu fler tal och telegram var det dax för "dra åt helvete" maten, som var grillad korv med bröd. Mums!
Det enda vi kunde klaga på var att det var lite kallt på logen, men vi hade bunkrat med filtar (jag hade tagit dit 19 st) så trots allt gick det bra!

Avslutar på en bild på en otroligt vacker och drömmande nybliven brud.Glad för att de ska heta Gripenrot båda två! Var nästan lite oroliga över att de skulle heta olika. Funkar ju det oxå, men jag tycker att det spelar ingen roll om man heter Gripenrot eller Svensson eller om man tar mannen eller kvinnans namn, bara man heter samma. Men det är ju vad JAG tycker, man får tycka annorlunda, men glad blev jag i allafall:)

Tack Isabelle och Johan för en fantastisk dag/kväll! Ni är så fina tillsammans och jag är stolt att få känna er ♥, önskar er all lycka i ert fortsatta äktenskap!

Godkänd

Allmänt Permalink2
Ännu en vecka och dåligt med uppdateringar, jag vet, men den här veckan har varit sjukt dryg......I måndags träffade jag Stine på UH för att gå igenom uppsatsen vi skulle opponera på och på tisdagen drog vi till Umeå för examen och vårt arbete skulle opponeras på och en examinator skulle säga sitt....Tror inte jag behöver säga hur less jag är på denna skit.....men vi blev godkända!! Några ändringar skulle dock göras och det gjorde vi igår torsdag. Sista svängen till biblioteket på läääänge hoppas jag.

I onsdags hade jag en "ledig" dag, förutom att jag var till skolan och undervisa i första hjälpen i Röda Korsets regi för 6-åringarna. Sedan var det städning och röjning som stod på schemat och jag färgade håret på Sara...Mor och far kom och åt middag med oss och Simon och Johan blev klippta inför lördagens baluns.....

Min nacke har börjat ge sig till känna och det kan ju vara så att nu när jag löptränar 2-3 ggr i veckan så blir det lite större påfrestning samt så har jag slarvat med att sova på rygg. Men jag var med på cross-trainingen igår kväll och det gick riktigt bra, sist som vanligt men det har jag inga problem med, tävlar med mig själv och har inget behov av att vara först! Kära syster kom upp från stan och var med oxå:) KUL! Kan kanske bli fler gånger?

Med på löpturen i skogen hade vi inte mindre än tre stora lurvhundar med. Vi ska vara hundvakt åt Fox då Pelle är i Stockholm och springer marathon i helgen och Markus har alltid sin Iris med och Manolito så klart, men det gick faktiskt riktigt bra då Fox kära ner sig i Iris direkt och var bak i rumpan på henne mest hela tiden, behöver jag skriva att hon var måttligt road....?

Har haft sista första hjälpen oxå, och vi avslutade med diplomutdelning.Och nej, killen längst bak är inte 6 år, hans mamma jobbar på förskolan och var med och lyssnade.

Idag står Mellansel på programmet. Här ska hackas, skäras och blandas. Imorgon är det Isabelle och Johans bröllopsdag och mycke mat ska fixas:) Nu håller vi tummarna för att vädret är på vår sida. Inge regn tack och lite plusgrader önskar vi....

Ni som vill kika så är vigseln kl.15 i Mo Kyrka, och då ska man väl lipa och hålla på, blir bara värre med åren......

Nej, nu måste jag skynda mig! Mellansel väntar!
Till top