annahallin

Oslo-Umeå tur och retur

Norge Permalink0
Efter några hektiska jobbdagar i Oslo fløg jag mot Sverige och Umeå i fredags. Där skulle Simon spela cup hela helgen och jag hann se lite av førsta matchen som slutade med seger. Jag och maken bodde på plaza och på kvällen tog vi med oss Sara och familjen Nilsson till Tapas Deli bar før en supergod middag.
 
 
På lørdagmorgon hade Simon match 8.15.....usch och fy, men långfrukost på hotellet väntade på oss efteråt och sen åkte vi med Sara på ica Maxi och handlade lite mat och lite adventspyssel. Fler matcher och sen blev det middag på Allstar med alla føräldrar (37 st), och då kom Sofia (och Sara) och gjorde oss sällskap oxå. Hon tog tåget upp och sov hos sin lillasyster <3
 
 
Søndagmorgon och sista matchen i grundspelet. Vi vann 5 av sex matcher. Førlorade mot Skellefteå som vi hamnade på samma poäng som. Surt, før trots att vi vann øverlägset i målskillnad så är det inbørdes møten som går føre. Så det blev match om 3-4:e pris mot Sundsvall som vi vann med 5-0 om jag inte minns fel. Nåja, sämsta cupplaceringen ever och det är en bronsplacering. Nyttigt før både spelare och føräldrar.
 
Prisutdelning
 
 
KB65 U13, härliga killar <3
 
 
Nu är jag tillbaka i Oslo. Åker hem på torsdag. Ska bli mysigt och gøra advent och mysa lite hemma innan sista jobbrundan i december. Sen väntar lång julledighet.....
 
 

vardag

Norge Permalink0

Väl hemma blir man kastad in i den härliga "vardag" som vårt liv består av till 90%. Jag gillar den trots att den ibland (som de senaste dagarna) kan bli liiite väl intensiv.
På fyra dagar (tor -sön) har Simon haft en träning och fyra matcher. Utöver det har jag tvättat, tvättat och tvättat. Tillbringat en dag på stan och i lördags hade vi 20 st på mat då vi firade vår fina kille i efterskott. Parallellt har Leif kursat med räddningstjänsten hela helgen....
Som vanligt bjöd vi på tacos då lilleman fyller år.
Nöjd men trött <3Härliga familjen och goda vänner

Den finaste buketten jag vet <3 mina fina ungdomarNu sitter jag på Umeå flygplats på väg till Oslo. Blir en korttur. Tillbaka till Umeå över helgen för hockeycup och sen tillbaka till Oslo på söndagen igen.
Hemma är det full fart med träningar och bortamatcher i en enda röra och Simon tycket att det är föööör mycket jus
t nu.
Men sluta vill han ändå inte. Hade ju räckt med att spela i ett lag...inte två som nu...

Ha en fin vecka <3Teneriffa

semester Permalink2
Här kommer en massa bilder som får sammanfatta två fina veckor på Teneriffa. Vi har badat, ätit, firat Simons,födelsedag på Siam vattenland och paella på spansk restaurang. Båttur med catamaran med valar och delfiner. Mycket biljardspel och kortspel. 
Vi har haft det bra 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu längtar man och planerar för nästa resa..... När nu den blir av.....
Till top