annahallin

Redan ny vecka?

Allmänt, Familjen Permalink0

Vad hände?

Vi startade veckan med bäbismys hos Astrid i Billsta. Tre veckor! 

Sedan har veckan bestått av träning, två läkarbesök, lunch med Sofias svärmor och jobb två eftermiddagar. 


I fredags var vi till skogen, jag och mina flickor. Vi hittade lite trattkantareller men mest var det bara mysigt att få rå om mina stora alldeles själv💗

Tog fina bilder, och de finns i mitt album, men när jag ska plocka upp dem härifrån finns de inte..... Irriterande!
Helgen har varit rätt trist. Maken hamnade i sjuksängen i fredags med hög feber och där ligger han fortfarande. Simon har legat i feber och hosta i en vecka, feberfri i torsdags, första skoldagen i fredags. Jag vaknade på lördag morgon med halsont. Är inge fräsch, men åker mot Oslo nu. Får bära eller brista. 
Asta la Vista 

Höst 🍃

Allmänt, Familjen Permalink1

Gillar hösten, men helst hade jag velat kunna ta långa promenader i skogen, men kroppen säger fortfarande nej tack och jag hoppas nu på stötvågsbehandling jag ska på imorgon. Så jag piskar mig iväg till stan, och tränar på 1Life.


Tre pass har det blivit, plus två med Molidengänget, känner mig nöjd trots att jag inte kan träna fullt ut som jag är van. Har fått sänka kraven lite.... eller ganska mycket.

Det har varit mycket folk på de senaste passen här i Mo. Så himla kul 😀

Har haft tre lunchdater, tisdag, onsdag och torsdag. Med fina vänner. Givande samtal som ger kraft och tid till eftertanke💗

I fredags åkte jag upp till Solberg lite tidigare. Tog med mor och far och Sara. Lite mysfika ute innan de åkte hemåt igen.

Jag haltade en liten promenad med Magoo innan jag njöt av de sista solstrålarna


Sen kom maken upp lagom till middag. På lördagen åkte jag till stan medans maken la nytt golv i förtältet bland annat. Jag var på cashback möte i stan och det var lapp på luckan, jättekul! 😀


Järnet tillbaka till Solberg, solen kom fram lagom till jag kom upp 

Sen har vi bara myst. Vi trivs väldigt bra 😊 💗 

Vilken helg😊😊

Allmänt, Familjen Permalink0

Efter att ha gjort mina två första arbetspass på apoteket inledde jag helgen med träning på 1Life och sen lunch med syrran, Andrea och Sofia 💗 sen blev det Reunion hos Ingela i Stubbsand med  "halv åtta hos mig"-gänget. Och förra vinnaren Ingela levererade som vanligt!Sen på lördagsmorgonen åkte maken till Bjästa och inhandlade en ny liten leksak till familjen.

Vi har blivit med husvagn och det känns så himla kul och spännande! 
Under tiden han åkte och hämtade den hade jag packat och husvagnen stod inte en timme på uppfarten innan vi drog vidare. 
Vi har köpt säsongsplats i Solberg. En dröm vi haft länge och vi kände att, nu eller aldrig! 
Vi sladdade in den på vår plats, Cooper Hill, mountain lodge A5 och sen tillbaka till bredbyn. Anundsjös  sista hemmamatch, div 2, där Simon fick sitta på bänken. Seger 4-1 mot Valbo. 
Proviantering på Ica, sen gärnet tillbaka till Solberg. 

Och vi trivs i vårt nya fritidsboende!! 😀 

Lite småfix kvar, sen blir det toppers!

Kan säga att vår vagn skiljer sig från alla andra, de har små stugor framför sina vagnar, och vi har ett sånt här! 😀

Men vi tycker det är nästan lika fint, sådeså!

Nu längtar vi bara upp dit igen! 

Till top