annahallin

Otursvecka de lux

Allmänt, Familjen Permalink0
Ibland undrar jag hur mycket man orkar? Jag vet svaret egentligen efter att ha varit sjuksköterska i 26 år och större delen av karriären har varit inom cancervården och intensivvården. Man verkar ha en bottenlös brunn att hämta kraft och energi ifrån som mamma. Jag är lyckligt lottad egentligen, men ibland, korta stunder, känns det som om nästippen inte är ovanför vattenytan.....
I torsdags var jag på röntgen för min misstänkta stressfraktur. Det var en stressfraktur, nu tar ortopeden över och jag väntar på besked därifrån. På torsdagskväll kom Simon hem från innebandyn. Favorit i repris. Samma arm och handled. Vi avvaktade dock till fredagen och då han hade lika ont på fredagsmorgon åkte vi via vårdcentralen till röntgen och sen blev det akuten för gips. Där möter vi maken som också varit på vårdcentralen med ett finger han klämde i onsdags på jobbet. De misstänkte fraktur, infektion eller senskador men blev frikänd.
 
 
 
Sent omsider åker vi till Mellansel för middag och bastubad hos svågern och svägerskan. Gott och mysigt <3
Sedan på lördagmorgon var det tidig uppstigning för avfärd mot Umeå där vi skulle flytta hem Sara. Jag med klumpfot och maken med sitt finger. Meningen var att Simon skulle med också, men det kändes lite lönt.....
Sara har haft halva sitt bohag ute hos Gertrud och Janke, så vi åkte ut dit på eftermiddagen för att lasta det sista och sen äta god middag och mysa.
 
 

Mot Örnsköldsvik på söndagmorgon och lasta av allt i Saras nya lägenhet. Den är pytteliten men det blir så himla bra. Kommer bilder då vi är klara. Är lite fix kvar.
Vi skulle egentligen åkt upp idag och handlat lite på Ikea och Sara träffa sin handledare inför uppsatsen men hon vaknade med 39,6 i temp i morse så det var bara och ställa in. Hoppas hon kryar på sig till slutet av veckan så kan vi kanske ta en tur då.
 
Och äntligen är kära syster hemma. De kom hem igår. Ikväll är de i Umeå och snusar på Dias, såklart <3

Dagarna går

Allmänt, Familjen Permalink0

Tiden bara flyger iväg. Har varit hemma sedan 1/12, sjukskriven sedan 9/12, och nu har snart hela januari gått. 

Vad gör vi då på dagarna, jag och Sofia. Vi har börjat kalla oss pensionärer (med humor i sinnet) då mer och mer av våra dagar börjar bli inrutade och planerade som värsta pensionärer. Jag åker oftast och simmar innan lunch, och Sofia går med Magoo då vi ätit lunch. Vi följer urdåliga program, som typ Farmen på tv och på torsdagar går vi på yoga. Vi har det bra, fast helst skulle vi vilja vara friska, båda två. 
Förra veckan var en fin vecka. Vi firade Leif och även svärfars födelsedag och på samma dag som Leif fyller år föddes Dias 💗 

Efter en mysig helg hemma åkte jag, Sofia och Sara upp till Umeå  på söndag eftermiddag. Vi stannade på Ikea och åt bland annat lunch på en grym restaurang. Sedan åkte vi och checkade in på scandic syd, innan vi åkte till lilla familjen. 


Och äntligen fick vi snusa på underverket. Så himla fin! 

Myskväll i hotellsängen, sen hotellfrukost innan vi åkte och sa hejdå till Dias och hans föräldrar 💗 


Allt går så bra för de, Emmelie har mat och han hade redan gått upp 300 g. 


Nu väntar de på att mormor och morfar ska komma hem från deras kryssning! 
Och vi väntar på att det ska bli helg. Bastu och middag hos Gripenrots och på lördag ska vi flytta åt Sara. 
Vi hade en sån tur att hon fick en etta på nygatan! Toppen! 

Nu ska jag baka ut bullar som ska bli  semlor, mums 😋 

Överraskning

Allmänt Permalink0

I fredags överraskade jag gubben med lite mys. Han skulle egentligen åka hem med Sofia och Johan men de släppte av honom utanför bishop och sa att någon väntade där inne. 

Jag hade fått med mig grannarna oxå, Anna-Maria och Arne, så vi satt där och väntade på honom. 
 
Sedan intog vi en fantastisk middag på Mamma Mia, 
 
 
 
 
Vi fortsatte kvällen på Public för att sedan krypa i säng på anrika stadshotellet med den här utsikten 
 
 
Vi firade både Arnes och Leifs födelsedag, de fyller båda år 17 januari. 
 
 
Vi har firat Leif ikväll oxå. Blev fika med släkten, gottis och mysigt. Stukad skara men det gick bra ändå 
 
 
 
 
 
Till top