annahallin

Örnsberg

Allmänt Permalink2
Här bor jag nu!
Vardagsrum


Sovrum


köketAlldeles själv i tre rum och kök. I ett lugnt och tyst område nära till vatten.
Idag har jag varit på promenad efter att ha sovit färdigt och hamnade i det vackra Vinterviken. Folk satt i em solen på klipporna och drack vin...om jag blev avundsjuk?? Nääee, inte alls.
Barnfamiljer badade och ungdomar dök från badbryggor som finns i hela viken. tyvärr så hade jag inte kameran med mig men kanske en annan gång. Det finns oxå kolonilotter där det odlas och påtas.
Nu är jag på jobbet och sköter om mina cancersjuka barn, inatt är det lite mer att göra än förra natten, men det är ju bara bra för tiden går ju så mycket fortare då:))
Får se om jag har någon drickbar mjölk imorgon då kylskåpet i lägenheten har lagt av, min egna telefonkonsult sa att det var termostaten.
Konsulten har annars haft en regnfri dag så att han har kunnat spika och måla utan att bli störd av regnet. Sofia har i vanlig ordning arbetat på Rättargårens café. Vädret har varit fint även i Finna, Simon har sprungit naken hela dagen och badat i massor. Sara har oxå badat och faktist varit ute och sprungit en sväng!!
Imorgon är jag ledig och tänkte ta en tur på stan!!

hej då

Allmänt Permalink3

Så var man i Stockholm igen då! Onekligen en trevlig stad och det känns alltid lite som att "komma hem", men att flytta hit? ALDRIG!!
Innan jag åkte så hann mina föräldrar komma förbi för att hämta Sara och Simon. De ska dit medan jag är på jobb.....
Så då passa vi på att gå och fika på Rättargården hos Sofia som arbetar några dagar där.
Här kommer gumman med fika brickan


Jag, Leif och mor och far.


Sedan drog mor och far och barnen till Finna. De har det bra där. Simon har badat x flera och de har plockat kantareller. Idag har de varit och fiskat men ingen storfångst blev det.
Leif har målat brädor hela dagen och Sofia har jobbat. De har haft "myskväll" med film i Moliden ikväll....

Jag har bytt boende här i stockholm. Har senste gångerna alltid bott ute i Enskede men de hade lyckats dubbelboka den lägenheten. Så nu bor jag ute i Örnsberg, men måste byta igen på söndag då familjen som rår om lägenheten kommer tillbaka. Får se var jag hamnar då....synd då jag bor ensam i en jättefin lägenhet med en jätteskön dubbelsäng:))

Nu är jag på jobbet på Astrid Lindgrens Barnsjukhus avd Q84. Här vårdas barn med cancer, tuff avdelning att jobba på, onekligen...men oxå vansinnigt rolig avdelning. Svårt att förklarara men dessa barn är verkligen riktiga hjältar, och deras föräldrar oxå. nyttigt att komma tillbaka någon gång då och då och arbeta här för att påminna sig om hur bra vi har det....

Ta hand om er nu!!

Besök

Allmänt Permalink2
Söndagen blev en lugn och skön dag. Jag och Sofia åkte till affären, Leif måla brädor, simon lekte med Emil mest hela dagen och Sara skötte om sin träningsvärk.....
På eftermiddagen kom Linda som jag lärde känna i Norge i april. Hon och hennes Anders var i Ö-vik på span på ny bil och passa på att hälsa på oss, KUL! 
Med sig hade de lilla Freja.....


Linda


Till middag åt vi musselpastan som syrran har lagt ut på sin blogg och den var jättemumsig!!
Sedan tog vi en motionsrunda, jag och Sofia gick medan Sara och Leif joggade.

Idag är det packning som gäller. Sara och Simon ska till mormor och jag till Stockholm. Sofia ska jobba på Rättargården.
Leif har sin första semesterdag idag och han ska snickra och måla:))

Kan bli klent med bloggning framöver då jag mest ska jobba och sova.....kram till alla!!
Till top