annahallin

Härliga vardag...

Allmänt Permalink2
Skönt att vara hemma och känna på vardagslunken igen...tvätta, städa, laga mat, skjutsa, handla....ja ni vet:))
Igår behövde jag inte laga mat, vi fick födelsedags middag hos syster. En jättegod patagratäng med hallomiost och till det kyckling och kryddiga korvar, mums mums.Leif hade jour (brandman) så han fick stanna hemma och äta rester.
Syster fick många roliga paket, svamptork, pastatallrikar, bio i fredags, presentkort på hemtex mm
Här är hon i öppnartagen....Hållbergs kom och fika, goda tårtor och vinbärskaka...
Emil och Micke i samtal...Polarna....imorgon får de kramas igen, hockeyträning....Simon har vilat två hockey och en innebandy träning nu på grund av förkylning så nu är det dags igen....Nu har jag och Sofia varit på stationsgympa, Leif har haft övning ikväll, fast de hade APT... Simon var hemma och såg på TV och Sara gjorde läxor...helt otroligt..hon har suttit hela kvällen...
Imorgon är det lilla pattklappardagen .....


NEJ NEJ NEJ

Allmänt Permalink0
Det är inte riktig sprit jag dricker på bilderna från jobbet i Hammerfest, vi hade en överförfriskad patient som lämnade kvar en tom flaska. Den fyllde en kollega, Per, med vatten. Många har frågat om flaskan så jag tänkte att det är bästa att jag dementerar alla rykten:)


GRATTIS MARIA och JOHAN PÅ FÖDELSEDAGEN!!

Allmänt Permalink3
Idag fyller min allra bästa vän♥ och storasyster♥ år! Ses ikväll!! Pussar och Kramar från hela familjen Hallin♥Idag fyller även barnens äldsta kusins fästman år. Grattis Johan önskar vi i Moliden:))
 
Till top