annahallin

20 års kalas

Allmänt Permalink0
 
Kalashelg! I fredags firade Sofia med sina kompisar så lagom efter mitt kvällspass på iva körde jag, maken och två grannar ned 16 ungdomar till stan.
På lördag var det vår tur att fira gumman och det bjöds på gofika och smörgåstårta
 
 
 
 
 
En av många fina presenter hon fick! Ljusstakar inköpta på nyfunnen butik utanför Umeå som heter Borghällagård.
 
 
Goskiten Ines :-)
 
 
Sofia och Johan, <3
 
 
Och se vilken fin bild jag fick på mina fina ungar!
 
 
Söndagen tillbringade jag och Simon uppe i Bredbyn. Två träningsmatcher, en mot Själevad som slutade med förlust med 3-0 (inte rättvist resultat), och en mot Anundsjö som slutade med vinst 3-0.
 
Nu är jag i Umeå igen, kom igårmorse, har föreläsningar i dagarna två och nu ska jag snart hemåt. Blir å fira sista april hos syrran och Micke, trevligt.
 
Trevlig valborg på er!
 
 

Sofia 20 år

Norge Permalink2
Fråga inte mig hur det gick till, men jag har numera en dotter som lämnat tonårslivet. Lillskruttan fyller 20 år idag och jag önskar henne en underbar dag!
 
 
 
 
 
Numera ser hon ut så här....
 
 
Kärlek i massor till dig i dag!
 

Umeå

Permalink0
söndagkväll.
Jo, jag har det bra. Uppassad på alla sätt och vis av Gertrud och Janke. Jobbar på NIVA, eller praktiserar, och pluggar. Ska vara på MB kl.8 imorgon bitti och var här både torsdag och fredag innan och efter arbetsdagen.
Fick mysa med delar av familjen i går. Leif och Sara kom upp och Anna-Carin med familj kom oxå. Meningen var att Simon oxå skulle med men han hamna hos Hugo istället :-D

Nej, nu blir det sova. Fyra dagar kvar på praktiken.Längtar hem.....
Till top