annahallin

Lördag kväll

Allmänt Permalink4
Datorer har aldrig funkat här i Enskede då det inte brukar finnas nåt trådlöst att låna signal från i närheten, så döm av min förvåning då jag kopplar upp min dator och den hittar ett nätverk=lycka!
Kom igår till storstan och åkte direkt ut till Huddinge för att jobba på Astras forskningsavdelning. Sov över där och jobba dagpass idag.
Har jobbat med dessa tre trevliga dedicare kollegor, Astrid, Annie och Tomas.På det här jobbet har man hand om friska försökspersoner som ställer upp mot betalning att prova nya läkemedel. En helt annan värld jämfört med att jobba med sjuka som vi gör mestadels som sjuksköterskor.....
Inte helt fel att försökspersonerna är unga, friska, vältränade killar....
Här är dom fullt upptagna med att baka kladdkaka efter mitt recept...På väg hem idag så slank jag in på en pizzeria och tog en öl och pizza, så nu är jag dömätt!
Här i Stockholm är det lika varmt som hemmavid! Helt fantastiskt! Barnen hemma har varit och badat både fredag och lördag! Ikväll har Sofia åkt på hamnfesten med Jennelie och Maria och Leif tog med sig Simon då han skjutsa ner dom.
Saras kompisar drog sig ur så hon blev hemma ikväll.....

Nu ska jag försöka sova i denna tryckande värme, känns inte så hoppfullt.....

TORSDAG

Allmänt Permalink4
Idag har vädret varit ännu bättre, inte ett moln på himlen och lagom svalkande vindar.
Simon har gjort sin sista dag på fotbollskolan i stekande sol och jag har äntligen gjort färdigt i trädgården. Har även hunnit bada i vår pool tre gånger och legat en stund i solstolen.
Sara har suttit i skuggan och laddat inför fotbollsmatch mot Domsjö och Sofia har åkt gummibåt på älven med Jennelie.
Sara har även badat  med lillebror!


Ikväll har Simon varit på träning och jag och Sofia har varit på Saras match som de förlora med 4-0. Vi hade tänkt åka och titta på Emmelie som skulle dansa afrikanskt på Örncupen invigningen efter matchen, men Sara fick en boll i nacken och mådde jättedåligt. Yr och illamående och huvudvärk, så vi åkte direkt hem.
Jag, Simon och maken tog ett kvällsdopp i poolen och nu ser vi på "I taket lyser stjärnorna" och ska äta jordgubbar och glass. sista kvällen hemma innan jobb i Stockholm!
Mys!

SOMMARVÄRME

Allmänt Permalink2
Idag har det varit helt fantastiskt!
Efter att ha skjutsat Simon till fotbollskolan så gjorde jag och flickorna ett ryck så att vi skulle kunna åka på badet i mellansel och ansluta oss till Simon som skulle dit med fotbollskolan. Det blev en skön eftermiddag. Lyckades bränna mig trots faktor 25!

Ikväll har Simon varit i grannens pool mest hela tiden, Sara har varit på träning och bada efter den.
Sofia hade mys.....Jag har lagt ut 4 säckar torv i häcken och Leif pyssla på sitt håll i trädgården. Vi sammanstrålade efter väl uträttat jobb och maken bjöd på en kall och god öl.Nu har jag strukit bort min fina hög och ska sätta mig ner och göra handlingslista.....
Åker tidigt och handlar då man gärna vill ta till vara dagen......

Har pratat med mor idag. De var på Hurtigrutt båten på väg till Tromsö, allt var bra med dom, skönt att höra!

Godnatt!
Till top