annahallin

here we go

Allmänt Permalink3

Hade tänkt mig ett inlägg med bilder på hur vi packar och fixar men det blir bara en hälsning från oss. Det mesta är packat och klart, återstår bara det sista imorgon. Ni vet...necessären och att stänga väskan. Tömma sopor, vattna blommor, tömma kylen och sedan styra kosan mot Sundsvall och tåget som ska ta oss till Arlanda.
Kenya och äventyret väntar på oss:)) Har nog inte fattat riktigt att vi ska iväg....men jag återkommer med en utförlig rapport om 16 dagar!!
Hade stora planer på att hinna på styrelsemötet på gården ikväll, hade så gärna velat träffa alla för det var så himla länge sedan och vi skulle äta och dricka gott då vi haft två jubilarer att fira, men jag förstod att det inte skulle bli så. Jag menar...nu är klockan 22 och jag har inte ens varit i duschen...suck.
Men nu ska vi ha det gott! Och Dukan dieten lämnar jag hemma! Det kan jag lova!!!

Ha det bäst alla för det ska vi ♥

fin fint

Allmänt Permalink1
Tänkte ni skulle få se vad fint hus vi har!! Min man är superduktig tycker jag ♥ i sommar gjorde han sista väggen så nu är det bara altanen kvar! Det är ganska bra med "handy man".....Puss på er!!

hej hej

Allmänt Permalink1
En snabb hälsning från John Collets allé så här på lördagkvällen. Har jobbat inatt så jag är nyvaken. har sovit rätt bra men som alltid har jag lite svårt att sova länge då jag jobbat natt. Tog mig en promenad innan det blev allt för mörkt. Skönt att röra på sig.Idag har mormor gjort mig sällskap på promenaden :)
Pratat med Sofia oxå. Allt bra hemma. Hon och Simon har gått promenad med Manolito idag och Johan och Leif tog en joggingtur efter lite jobb på övervåningen. Johan var på krogen igår så Sofia fick masa sig upp i natt och hämta sin älskling.
Det ryktades om att de efter joggingturen skulle göra en brasa och dricka o´boy med rom ute vid den innan det blir grillning och hockey.....låter fantastiskt mysigt, men å andra sidan så har jag krupit upp i mitt favorithörn i soffan, så näe jag är inte bitter...Två nätter kvar! Känns uuunderbart!

Nu ska jag följa Brynäs - Modo på Allehandas blogg, hoppas på vinst ikväll!

Muken ♥
Till top