annahallin

Onsdag

Allmänt Permalink3
Ursäkta alla trogna läsare att det blir ett sent inlägg, min klocka närmar sig 23 och jag längtar till sängen...
Idag hann jag med att tvätta lite och dammsuga, trava ved och suktande titta på det vackra vädret...innan jag begav mig till Bredbyn för att hämta Sofia.
Vi skulle göra stan lite snabbt, på listan stod;
(vi börja med att äta en mjukglass)
-Kofta till examen till Sofia-den hitta vi på Vero Moda
-Tratt till Manolito så han inte slickar på sitt sår på tassen-köpte en plastbit på zoologiska för 120 kr!
- Vin på systemet-lätt fixat bortsett från att det var kö!
- Present till Sofia från sina syskon-skicka Sofia på HM så fixa jag det på en grisblink!
Utöver listan så köpte jag en jättesnygg klänning på MQ och Bellisar att plantera på bron. Sedan titta vi på smycken på Glitter och Greens Guld och flanera runt lite på Åhlens innan vi gick till Gastronomia och åt jättegod mat!

Min sötnos som väntar på sin pasta. tack gumman för en mysig eftermiddag.


Det var meningen att pappa Leif skulle äta med oss men tidsoptimisten kom efter att vi hade ätit färdigt........Men han hade iallafall 10 minuter på sig att äta sin kyckling-curry-pasta=)
Sedan så åkte vi till Nolaskogs Trafikskola för att gå handledarutbildning för att kunna övningsköra med Sofia. Där fick jag krama om min syster och systerdotter, hon ska oxå börja köra bil!
Sara har varit på fotbollsträning ikväll och  Simon har varit hos farfars i Hållen! Han är ledig imorgon så vi får sovmorgon=myyys
Just nu dricker jag ett glas vitt med isbitar som jag blivit serverad av min man och ska vika lite tvätt innan jag kryper till kojs!
Go´natt!

TISDAG 28 APRIL

Allmänt Permalink1
Hej alla kända och godkända!
Varje gång man kommer hem efter att ha legat borta på jobb så uppskattar man verkligen att vara hemma...men man blir oxå  varse vad mycket det är att pyssla med här hemma.....jag har legat i som attan idag!
Bäddat rent, tvättat, dammsugit, gjort räkningar, suttit  i telefon och fixat tider för tandläkaren, klippning och fönsterputsning, gått med Manolito och stapplat ved och gjort en massa annat smått och gott. Nu håller jag på med middagsmaten, Sofia ska snart med bussen till stan (dansträning) och jag och Leif ska iväg på gympan. Efter det så åker jag till stan och handlar och hämtar Sofia.
Tycker att mitt liv har varit fyllt av "ledsama händelser" de senaste dagarna så tänkte att jag skulle muntra upp er och mig själv med lite roligheter:


Livets faror. Mamman försöker förmana sin 17-åriga dotter för livets faror: - Vad gör du om du blir antastad av en man en mörk kväll på en mörk gata? - Jag skulle kvickt dra ner byxorna på honom och lika kvickt dra upp min kjol... - Är du från vettet, flicka lilla? - Nej, vem tror du springer fortast, en karl med byxorna nerdragna eller en flicka med uppdragen kjol...

Apropå kommunalarbetare. En man var ute och gick på stan en dag.  Då såg han två gubbar som uppförde sig väldigt underligt.  Den ena gick och grävde ett hål i marken, och den andra gick efter och fyllde på med jord. "Vad håller ni på med?" frågade mannen. "Vi är trädplanterare, och egentligen skall vi vara tre stycken, men han som stoppar ner träden är sjuk idag..."

Taget är taget. Polisen: -Kan jag få se ert körkort? -Nej, nu får det vara nog. Ni tog ju mitt körkort förra veckan. Hur många körkort tror ni att jag har?

Att få valuta för pengarna. Det var en kille som gick till tatuerare och bad att få en 100 kronors sedel tatuerad på det allra heligaste. - Varför vill du det, frågade tatueraren. - Jo jag har tre skäl. För det första så gillar jag att hålla i en hundralapp. För det andra så gillar jag att se pengar växa, och för det tredje så vill jag kunna ge frugan en hundralapp då och då.

Ja jag vet....de var sådär.....

Sedan en bild som jag tog i Norge, av någon anledning så tänkte jag på min svåger Micke då jag tog bilden, känns som det finns en marknad för däck i Sykkylven.Undrar om det finns någonstans där man kan mäta djupet i däckmönstret?
På tal om bildäck så har mina föräldrar köpt en ny bil idag, man får gratulera!!

Hem ljuva hem

Allmänt Permalink3

Efter en lång dag så är jag äntligen hemma!
Startade 07.35 från Sykkylven i morse efter att ha blivit skjutsad till bussen av Linda! Var hemma vid 18-tiden, trött och hungrig!
På Arlanda ringde min chef i Norge och gav mig ett mycket sorgligt besked, med tårarna rinnande hämtade jag ut min väska och försökte hitta till inrikeshallen, tyvärr så förhindrar tystnadsplikten mig att berätta mer!!
Hemma väntade kramsjuka barn och make. Sara var på fotbollsträning. Vi andra åt makaroner och korv-MUMS! Sedan så gick jag och Sofia en promenad med Mannolito och Simon cyklade....


Här är vi tillbaka efter promenaden.Lite mys med barnen, packa upp, dammsuga och sedan isäng! Jo just, jag tog ett glas vin oxå.....det var gott!
Skönt att vara hemma!

Till top