annahallin

hilsninger fra norge!!

Allmänt Permalink2

Hej alla glada!
Hær jobbas det som vanligt i vårt fina grannland! Lite kul att VM just nu ær på gång, men mindre kul att det går bættre før norrmænnen...som vanligt...
Jag ær faktiskt inte så långt ifrån Holmenkollen dær tævlingarna ær, skulle ha varit riktigt kul att få åka och titta på en skidtævling men NEJ NEJ!!! Jag ær ju hær før att utføra mitt størsta norgenøje = att jobba!! Och snart har jag jobbat færdigt før denna gång! Åker hem på onsdag før att vara ledig i 3,5 vecka!! Jag har det så oførskæmt bra att det finns inte....
Længtar extra mycket hem nu då vi ska fara med syrrans familj och mysa i fjællen på sportlovet, det ær ju så himla skønt att gå i långfillingar hela dagarna och sitta ute i snødrivan och ta ett glas vitt:)) eller nåt annat gott!
Vi åker till M-reals nybyggda stuga, med 8 bæddar och hur många vi blir vete gudarna....fler æn 8 i alla fall och max bør vi inte bli fler æn 12-13 st?? Finns det hjerterum så finns det stjærterum...♥

Veckan hemma har varit hektisk som vanligt før junior, træningar och matcher omvartannat. Han hoppade hockeytræningen i onsdags på eget intiativ då resten av veckan (utom fredag) var fulltecknad. Just nu befinner sig han i Nordingrå på Cup, har fått rapport om vinst førsta och andra matchen så det ser bra ut. Johan och Sofia kørde ner honom i morse och sedan kom mormor och morfar och Sara (som sovit på Ængsgatan inatt) och løste av vid lunchtid. Maken har mkt att pyssla med hemma och ska sedan ut med några killar från jobbet på hockey och mat:) så det var bra att ungdomarna kunde rycka in och køra honom idag:) Imorgon har han innebandymatch och sedan hockeymatch igen...jo, han ælskar verkligen att idrotta men ibland kan det bli lite før mkt æven før honom.

På Ængsgatan har det varit hotell i veckan før flickorna Hallin. Først prinsessan(Sofia) som blev omåpysslad från måndag till onsdag med  go`maten och gos i soffan och sedan var det trollets(Sara) tur att få mysa på fredagkvæll. Då bjøds det på førrætt och oxfilè. Och nu idag åker hon med dem ner till Nordingrå før att heja på lillebror!

Idag ær jag på S105 som ær en ortopedisk avdelning, det ær lugnt æn så længe, brukar i regel vara det på helgerna på ortopeden, inga planerade operationer utan bara akuta. Ska vara hær imorgon oxå och det kænns bra:)

Hade stooora planer att hinna  med lite plugg men se dær misstog jag mig, har inte funnits varken tid eller ork att øppna en bok så jag får gøra ett ryck då jag kommer hem istællet. Kænns tungt men någon dag på spotlovet får jag nog hænge mig åt uppsatsen, tror Sofia oxå måste det så jag får kanske sællskap.

Ha en myspys lørdagkvæll nu!! Jag vet ju iaf vad jag ska gøra:)) (førutom att heja på KB65 och MoDo Hockey)

PØSS!!

micke 50 år!!!!

Allmänt Permalink3

Micke är nu 50 år och vi firade honom idag! I all enkelhet träffades vi i Bonässund för att äta tillsammans. Vi blev bara 14 stycken.....vi blir bara fler och fler av någon anledning....

Den glada jubilaren!! Solbränd efter en fantastisk semester, kryssning i Karibien.Jag fixade förrätt, halloumiost, bacon, röd lök, tomater och honung och mor fixade huvudrätt i form av en köttgratäng med ris eller pasta, och Coffe hade fixat tårta:)Ungomarna:)Gänget i soffan...Emilie och Simon myser i soffan.Sötaste bästaste syrran:)Färskaste kärleksparen i familjen.....
Sofia och Johan (är i och för sig inte så färskt längre...)Och Emmelie och Coffe...Lite paket fick han oxå gammgöbben och jag tror han uppskattade firandet som blev lite så där lagomt!

Sofia övningskörde hem och nu har hon och Leif varit på cirkelfysen. Jag har forfarande ont i bröstkorgen och får nog vänta ett bra tag till innan jag kan träna igen....så himla surt!

Nu ska här duschas hund och plockas fram lite inför norge. Imorgonbitti har jag seminarium och sedan ska jag åka till Oslo för 10 dagars jobb, hej och hå!

Fick denna trevliga inbjudan i går! Så himla trevligt att få gå på bröllop, och nästan samma datum som vår egen bröllopsdag:))Något att se fram emot och nu måste här inhandlas kläder = KUL:)

Sov gott alla!!

Resumé....

Allmänt Permalink1
......av veckan som gått kan väl sammanfattas med plugg, och hockey. Simon har avverkat tre matcher och två träningar.
I onsdags var jag och morfar och tittade på honom då han spelade U10 match mot ÖSK och det blev en seger! Hemma hade vi besök av en kompis som hjälpte Leif med att gjuta golvet till toan:)) äntligen en början iaf!!
Torsdag var det träning och i fredags hade vi match mot Järved och vi tog en tur hela familjen till Bjästa för att heja på lillebror som gjorde en kanonmatch (U10) och vi vann med 8-4 mot Järved:))Sofia var gullig och tog cafeterian istället för mig så jag fick se hockeyn...Samtidigt fick hon stå inne i värmen:)

Killarna i båset, en liten styrka men de vann ju ändå!Ett snabbt fredagsmys och sedan bums i säng för att ladda för match nr:3, U11 match mot Kramfors. Tyvärr blev det förlust med 3-5 och Simon var inte riktigt nöjd med sin insats trots att han nätade!
Efter matchen var det bara att ge gärnet hem för att ladda om för hockeymatch mot familjen Gripenroths.....trots kylan. men det blev en klen uppslutning på plan och vi får försöka ta det lite längre fram....

Tappra spelare...Tur det fanns varm choklad och värmestuga....

Några fler blev det inne på innebandyplan, fam Hallin mot familjen Gripenroth, 3 mot 4....här har ni Hallins lag...Blodigt allvar...Sedan var det beställt baugettet med parmaskinka, soltorkade tomater, mozarellaost och basilika och vi fick än en gång se Modo förlora.....

Mys i soffan <3

Lite mat och sedan toscakaka med tobleronefyllning, mumsigt god! Sofia hade bakat!En konjagare.....Lite dans....Mera mys....Mera surr.....och Leffe serverar drinkar....En helt OK kväll:)
Imorgon åker jag till Norge, känns ganska okej, är bara borta 10 dagar och blir hemma 3,5 vecka nästa gång så......

Då hinner jag förmodligen med lite fler såna här turer med myskillen min och kanske på skidor...om jag törs....Nu ska vi ladda om och åka till Bonäset och fira bäst-Micke som fyller 50 år idag! De kom hem igår kväll från deras kryssning i Karibien!

Hörs!
Till top