annahallin

Crosstraining

Norge Permalink1
På tisdagar och söndagar springer vi i skogarna i Moliden! Ett gäng glada motionärer som har supertrevligt! Jobbigt? Ja! Men så himla kul!
Det bäst med den här träningsformen är att den passar alla, ung som gammal, tränad som otränad!
I Söndags tog jag lite bilder. Alla var inte med men här har vi delar av cross-gänget!Det blir lite som intervallträning då vi springer korta sträckor och gör pauser med styrkeövningar.Vi springer sammanlagt runt 3,5 km och med styrkestoppen är vi ute i skogen i en timme.Lovar att man har en skön känsla i kroppen då det är över:) Kom och häng med vet ja:)

mys på ängsgatan

Norge Permalink0
Helgen fortsatte med finväder på lördagen så jag och Sofia klippte gräs och jag påta i lite rabatter. Johan pyssla på med altanen. Leif åkte tidig lördagmorgon till Skellefteå med jobbet för teambildning.
Sara åkte på match och jag och Simon drog in till stan för vinlotteri på Ängsgatan. Johan och Sofia hade en myskväll hemmavid!

Grabbarn intog balkongen!Micke Albin och SimonMaria och IngerVi fick jättegod lasagne och sedan en jättegod rabarber Tirasmisu!
Jag vann inget....nästa gång ska vi till Sundelins i Bonäset!Mys med moster och sedan såg vi Loreen vinna Eurovision....Jag och Simon sov i stan. han skulle på match i Gullänget på söndagmorgon så det passade bra.
Innan vi åkte klippte han sig.

Före:Efter

Simon förlorade med 0-2, men oj vad de spelade bättre än Hägglunds.

Söndagen som det skulle firas morsdag på oxå tillbringades på eftermiddagen i Hållen där farmor bjöd på jättegod kycklinggryta och tårta! Sedan skyndade Simon och jag vidare till Sidensjö där han skulle vara bollkalle åt Sidensjös A-lag som mötte Undrom i div 4. Vinst med 4-1:)

Avslutade helgen med ett crosstrainingpass innan jag däckade i soffan.....

halvåtta på hornön

Norge Permalink0
Livet rullar på i alldeles för hög fart just nu och jag hinner inte med varken mig själv, familjen eller att blogga i tid....
Helgen har varit intensiv men rolig!!! Och framförallt god!
Började i fredags med fortsättning på vår Halvåtta turné!

Agnetha bjöd in till middag denna gång och det känns som ribban har höjts ett snäpp....glad att jag gjort bort min middag!

Värdinnan fixar med fördrinken!

Gästerna minglar!Otroligt goda tilltugg till drinken...Kvällens dukning i lime...Förrätt....Exotisk chevice....aahh vad gott...Till huvudrätt var det lammytterfilé med potatis och palsternacksgratäng med portvinsreduktion och grön sparrissallad.....Sedan avslutades det med något så himmelskt gott....
Creme brulée på turkisk peppar och hallon sorbet floatVinerna var klockrena och herregud vad mätt jag var.....trevligt och surrigt som vanligt.
Hela gänget!Nästa gång blir vi i Moliden hos Anki! Längtar redan!
Till top