annahallin

finis <3

Allmänt Permalink2
Min go´kille, som snart fyller 11 år, vart tar tiden vägen? Ikväll ska han på Maskerad och ska vara "body guard"....
 
 
 

HÖSTLOV

Allmänt Permalink1
På Molidenvägen 52 har vi haft lite fritids, mysigt men jag som är van vid att vara själv på mina lediga dagar kan tycka att det är liiite för mycket ibland. Alla mina barn var hemma plus 2 kompisar till Simon som sovit över. På eftermiddagen anslöt sig våra nya grannars två barn och deras far oxå, fullt hus med andra ord. Vi hann nöd och näppe till hockeyträningen och sedan direkt på innebandyträning. Jag hade styrelsemöte dit Simon sedan kom, rätt slut på.....efter en heldag med kompisar och två träningar.
Skönt med ett avslut uppe hos Johan och Sofia där vi såg del 1 av Breaking Dawn. Den var sådär tycker jag.
 
Hade en glad son igår då Jerry kollade isen på tjärn och kunde konstatera att den var så tjock att man tordes skicka ut barnen på den.
 
 
 
Idag är det tisdag. Jag ska träna på Friskis kl.12 och sedan röntga tuttarna innan det är det dags för träning i Bjästa igen, köra Simon med kompis till lyan för att sedan ta mitt andra träningspass med Molidenborna.
 
Hur går det då med min Dukan diet? Jo, har nu kört i 4 veckor och vågen visar -4,6 kg. Nöjd nöjd. Minst 3 kg till ska bort innan jul hade jag tänkt.
 
Nu ska jag väcka sonen, ha en fin dag :)

Vintertid....

Allmänt Permalink0
....i ordets rätta bemärkelse:)
 
Så här såg det ut idag på promenaden och jag vill så innerligt att kylan får hålla i sig så att det kommer mer snö.
 
 
Man blir ju inte liiite sugen på att få spänna på sig längdskidorna och ta en tur i skidspåret.
 
 
Ljuvligt ute, och är så glad att jag hann med en tur på både lördag och söndag innan solen gick ned.
 
Annars har helgen varit en av de bättre med myskväll på fredag som avslutades med parisergrillning ute vid grillringen långt in på sena natten, serverat 130 hungriga hockeykillar på KB -03:s cup, mysmiddag med fina grannar, sovmorgon, seriepremiär för vårt duktiga U12 lag mot Modo som slutade med seger (5-1) och nu väntar jag på att äntligen få träna med trevliga motionärer på cirkelfysen :) 
 
Nu ser jag fram emot en härlig vecka. Sara och Simon har höstlov och till helgen kommer mina bästisar (låter som jag är typ 14 år:) från Umeå och det ser jag fram emot, ska bli så oerhört mysigt att få rå om dem lite, det var länge sedan (och det är familjen upptagens fel = vi).
 
Ha det bäst fina!
Till top