annahallin

Fredagkväll

Allmänt Permalink1
Uppdateringen då jag är på jobb i Norge är som vanligt urusel....men jag har sällan tid/ork/lust att skriva nåt. Finns ju inte så mkt att skriva heller då jag mest jobbar....

Solen skiner och det är supervarmt. Som vanligt då jag åker iväg och jobbar. Ni kan nog planera er semester nästa år efter hur jag tänkt jobba. Tredje året på raken som det är kanonväder hemma då jag jobbar. bara ett litet tips...
Igår var det 29 gr här i Oslo och det är nog inte så långt efter idag. Jag hade tänkt vara duktig och ta en joggingtur ikväll men jag tog en öl i stället...hi hi.Och som ni ser på bilden så är gräsmattan en lägda-eller var, för jag har klippt den ikväll:)

Trädgården är otroligt liten men jag gillar den!

Nu sitter jag inne i soffan och fortsätter med öldrickandet. De har ett norskt öl här som heter Ringnes och är supergott! Och varför skulle inte jag få dricka öl då de där hemma säkert häver några öl i kväll (iaf Johan och Leif). Sara har middagsgäster ikväll och imorgon har hon match. Sofia jobbar kväll i morgon (som jag)....och kungen är på ön hos moster Mimmi och morbror Micke. Han åkte ut i onsdags och vill nog inte åka hem i morgon heller....men det måste han då de flyttar hem då. Om ni vill se och läsa om hur mysigt han har haft det denna vecka kan ni läsa på syrrans blogg www.marianordling.blogg.se

Imorgon om en vecka är jag hemma:) Längtar! Då ska det bli att fixa lite i lägenheten uppe, vi ska bort på middag och ha middagsgäster! Sofia och jag ska åka och handla till lägenheten sånt som vi ska betala, gardinstänger mm och vi får hoppas att målaren har spacklat allt och att det är slipat så vi kan städa in oss. Ingen brist på sysselsättning som vanligt....Ser fram emot att få se hur långt maken har kommit på väggen oxå. Borde nästan vara färdig snart!

Skål! Nu går jag och hämtar en öl till...hi hi...

här bor jag:)

Allmänt Permalink3
Känns rätt OK att jobba natt då vädret är pissigt! På med sovmasken och i med øronpropparna och man somnar som en gud. Sedan att jag måste upp och kissa varannan timme är en annan sak...

Måndag eftermiddag drog jag på mig joggingskorna och tog en tur. När jag kom hem så fotade jag lite. Bor i ett av Oslos finare kvarter och det är verkligen supermysigt!

Här är infarten till min gataMitt hus, ja det känns lite som så då jag är helt ensam just nu! Och det gillar jag! Vi kan bo 5 stycken!Om vädret var bättre hade jag nu suttit här och myst lite...Mysig lite vildvuxen trädgård!Taget från hallenKøketSällskapsrum....oj vad bilden blev suddig?Badrum en våning uppJobbar natt nr:2 nu.

Behøver jag säga att jag längtar hem?

oslo

Allmänt Permalink2
Är på plats igen på jobbet. Denna gång i Oslo och på Radiumhospitalet. Fördelen är att jag slipper jobba direkt med katastrofen då vi bara har cancerpatienter på det sjukhuset. Men man slipper inte undan ändå....överallt blir man påmind om detta ohyggliga som skett och som är så svårt att ta in och förstå.
Dödssiffran stiger och man befarar att den ska stiga ytterligare....man finner inga ord. UPPDATERING: Nu minskar dødssiffrorna! Nåt positivt!

Bor på ett nytt boende, rätt OK, ska se om jag kan ladda upp lite bilder sedan. Kom i går söndag och har jobbat natt i natt. Var kanske inte så smart efter en hektisk vecka, en maxad lördag med 40-års fest som svslutning för att sedan åka på söndagen. Kan säga att mina ögonlock var otroligt tunga inatt och jag har sovit riktigt gott idag! En ny natt väntar mig nu men först ska jag ta mig ut på en motionsrunda och köpa mig lite mat. Hade handlat mat i morse då jag gick hem, men vad hjälpte det då jag inte får igång spisen...IRRI!!! Så nu får jag handla nåt som inte behöver värmas.

Leif börjar sin andra vecka nu och jobbar på med att få väggen klar. Sara jobbar på kyrkan, några dagar som hon bytte. Och Sofia jobbar alla dagar utom torsdag denna vecka och där imellan målar och målar hon. Sara och hon målade tak i helgen, både TV-rum och hall, nu är det fönster och lite annat småpyssel som ska fixas. Riktigt duktiga och flitiga har de varit.

Hälsningar från ett kallt, regnigt och grått Oslo
Till top