annahallin

utmaning

Norge Permalink2
De som känner mig vet att jag gillar utmaningar. Av alla de slag, både privat och inom min proffession. Min senaste utmaning var jobbet i Norge, eller egentligen att jobba på hjärtintensiven som mitt senaste uppdrag har inneburit.
Nu har jag antaget en ny utmaning inom ett helt annat område. Skolsköterska! Sug på den......visste jag egentligen vad det innebar? Nej inte riktigt och jag inser att det långt ifrån handlar om vad jag är van vid. Många lagar att följa och otroligt många samtal av allehanda slag. Kunde inte för mitt liv tro att det fanns så många barn på ett och samma ställe som behöver resurser av olika de slag. Känns jättekul och verkligen en utmaning att ro detta iland!
Har nu gått bredvid Anki några dagar och ska fom v.13 arbeta heltid och ha Domsjö och Geneskolan. Återkommer om det!

Idag har jag förutom att ha gått inskolning även varit till Bjästa med hockeykillar, handlat och varit på MIK:s årsmöte. Imorgon är jag ledig! Då ska jag prio 1 åka skidor och sedan stryka, städa och fixa mat....om jag hinner innan jag ska ta mina två yngsta barn för att se på Modos sista hemmamatch med moster Mimmi:)

Nu godnatt och mina varma tankar till en familj här i Mo som har sonen svårt sjuk på IVA. Sofia som gått i samma klass som den här killen mår nog sämst i vår familj just nu...hur ska de då inte må i den drabbade familjen? Overkligt och svårt att sätta sig in i....om man ändå kunde göra nåt....

Kram ♥

hockey hockey hockey

Norge Permalink1
Kul med hockey. Det tycker majoriteten i vår familj! Tur det! För Simons skull om inte annat.
I söndags var det dax för helgens andra match. Denna gång mot Höga Kusten Hockey, U12 match. Sista seriematchen för säsongen. Trist.

Killarna gjorde en bra match som vanligt! 0-10 vann de med!Mormor var med och heja som vanligt, och Sara:) I bakgrunden skymtar LeifMorfar står gärna själv, helt inne i spelet!Glädjen är som vanligt stor efter slutsignalen (och segern) och killarna kramar om sin duktiga målvakt som hållit nollan:)Man tackar motståndarna....Och publiken...En nöjd och trött och nyduschad killeEn match kvar, U11. Plus två cuper. Sedan är det fotbollen som tar vid....Kvällen avslutades med cirkelfys för alla utom Sofia som hade feber och Simon som tog på sig skridskorna och tränade skott.....ja, han är outröttlig ibland.

Idag har jag haft min första inskolningsdag på Geneskolan som skolsköterska. Helt OK. Blir nog bra när jag kommer in i det.

Nu ser vi Hockey. Ser bra ut. Modo leder efter 2 perioder.

Och Manolito myser med husse. Är man för stor att mysa i knät får husse lägga sig på golvet och mysa, det funkar ju oxå:)

Ljust och fräscht

Norge Permalink2
Vilken trevlig dag och kväll vi hade igår!
En tur till Kramfors i strålande sol med Sara för att se Simons lag möta Kramfors, oavgjort blev det.
Jag åt lite lunch ute i solen i väntan på nedsläpp:)Med utsikt över slalombacken i Kramfors på LatbergetSedan gärnet hem till Mo för att snabbt fixa sig lite inför kvällens aktiviteter.
Först träffades vi hos Anna och Thomas och åt god mat från Rikard Sångkock.Sedan lite fördrink i baren på Lyan....Hela goa trevliga gänget, idel Molidenbor!Sedan skrattade jag i två timmar, guuud vad bra det var. Klockrent och sjukt roligt!Vilka killar! Dessa skulle garanterat höja stämningen på vilken fest som helst!
Se den om ni har möjlighet!

Vi avslutade kvällen med lite goda drinkar hos Anna och Thomas innan vi stappla hemåt...
Idag är det söndag och en nu dag med hockey väntar. Denna gång i Nordingrå.
 
Solen skiner...idag oxå.....
Till top