annahallin

Noicemakers

Familjen, Solberg Permalink0
Avslutade en bra hemmavecka med att åka till Solberg. Vi hade inte varit upp sedan sportlovet och man kände vad man saknat det. Lugnet infinner sig och man bara njuter.Carola, Melker och Jonathan kom och åt grillade parisare till lunch med oss. De åkte lite i backen och såg hill climben, skotertävling. 

Jag och maken åkte längdskidor på fm och tog en välförtjänt after ski hos grannarna 

Sedan svidade vi om och vi drog ner på noicemakers med Jenny, Tega och Johan. 
Supertrevligt!


Men söndagen var inte lika trevlig.... Nåja. Självförvållat..... 🙁

Nu laddar vi för ny vecka och en påskhelg i Solberg med goda vänner ❤️

Skryt

Allmänt, Barnbarn, Familjen, Recept, semester Permalink0
Fick den här bilden för några dagar sedan. Sofia börjar bli klädlös och gjorde en djupdykning i min garderob. Och hon hittade faktiskt en klänning. En stickad desigual som jag förmodligen inte kan ha just nu....
Men titta vad fin Sofia och magen blev ❤️❤️

Idag gör jag mitt sista arbetspass innan hemresa imorgon. Åker tillbaka 6/4. Då ska jag testa att jobba natt. Spännande. 

Bra Oslovecka

Allmänt, Familjen, Norge Permalink0
Jag åker numera bara en gång i månaden. Jobbar 6 dagar och två resdagar. Och sedan jag började jobba i augusti så gör jag inga nätter ännu. Det är många kvällar då jag begärt det. Sovmorgon och återhämtning. Sover 9-10 timmar/natt. Och numera bor jag kungligt på Frogner House apartments. Denna gång stod det att jag var bokad på ett singlerum. Så jag tänkte att då blir det väl ett litet rum denna gång.
Öppnade dörren och möttes av detta 😍


Värsta sviten. Jag klagar inte 😂
Har faktiskt hunnit med två kompisar. I onsdags träffade jag  Ozra och i fredags Camilla. Mysigt och trevligt ❤️

Nu ligger jag i sängen och ska snart kliva upp och äta lite frukost. Sedan kvällsjobb på hjärtovervaket. Maken kör skoter i saxnäs i helgen, så sonen har ff. Han tycker nog det är lugnt och skönt..... 😁
Till top