annahallin

besviken

Norge Permalink0

Blev ingen mer praktik, blev inge Solna karolinska. Skitkropp som sviker mig nu...Grymt besviken men som sagt är det bara å bita ihop och komma igen.Jag ger mig inte!
Nu ska jag prioritera att VILA, försöka iaf ;-)


Kramen <3

lyxhelg

Allmänt Permalink1
Efter lyx kväll med mat hos mamma fortsatte helgen i lyxens tecken. På lördagen gjorde jag inte många knop, mest bara vardagssysslor och avslutade den med middag en trappa upp hos vår fina dotter och vårt fina mågämne! Sara jobbade på Modomatchen och sen hade hon lagfest, men Simon var med.
Johans föräldrar kom och åt också, mysigt.
Jättegod mat och mysigt sällskap <3
Avslutade kvällen med att inviga vårt nya bad! Oj vad godkänt det blev! Världens suddigaste bild, och det här var den bästa av alla vi tog!
Så här ser det ut i dagsljus!
Jag fick soppa torsk och dök i säng utan att säga hejdå varken till Nisse eller Agnetha, så blir det ibland..... Men vaknade med laddade batterier för en söndag där jag återigen gjorde minsta möjligt. Packade sedan in oss i bilen för att åka till Bonässund och fira min fina syster!
Hon bjöd på chipsgratäng och goooda tårtor!
Simon utmanade Emmelie (som kommit hem och överraskat Maria) i Cierra (nåt med geografi).
Och datadoktorn Micke hade fullt upp...
Kvällen avslutade vi på cirkelfysen med ny musik och nytt program, KUL!!
Idag är det måndag. Planen är att åka nattåg till Stockholm för att praktisera i fem veckor. Får se om det blir så! Hälsan sviker mig just nu! Hörs!

Jöback

Norge Permalink1

Sitter med mitt morgonkaffe och försöker smälta gårdagen. Först mysmiddag med kärnfamiljen Carlson, mamma levererade gudomlig mat som vanligt <3


Förrätt, en jättegod rulle med laxröraLammkotletter, mums :-DKaffeglass, säger ju inte två glassälskande systrar nej till.
Brudarna redo för Jöback


Handlade ett glas vin av fina dottern i baren <3Sen började det, och oj oj oj. Så uppfylld och tillfreds efter en konsert har jag nog aldrig varit. Musikaler har ett budskap som går rakt in i hjärtat. Grym kväll!

Vi fick verkligen valuta för pengarna, tack älskade mor och syster för en fin kväll.

Idag säger jag Grattis till en hel hög:-D först och främst till min fina fantastiska syster, Love you <3
Sen till Johan, Lisa, Annika och till Ewa som fyller 50 idag.

kram på er :-D
Till top