annahallin

Nu är det slut på veckan.....

Allmänt Permalink2
.....det är dags för fredags myyss!!

Sitter i soffan med nästan alla mina barn...Simon är på byn...Idag åkte jag till stan tidigt, började med att tvätta bilen...sedan tog jag en snabbrush på stan och köpte två nya träningstoppar och hundra marschaller till i morgon då vi tänder genom hela byn ända till Gottne...värt att beskådas:) Köpte oxå presenter till Simon som fyller år nästa vecka och lunchade med maken, svågern och kära syster. Hemmavid hade flickorna dammat och dammsugit och Sofia hade bakat rulltårta och matbröd...Leif tog de två yngre barnen till Moskolans gympasal och spelade innebandy, medans jag tog äldsta dottern och hunden på promenad:)
Sedan blev det AW ute vid brasan...den första i höstmörkret...Efter det blev det mysmiddag med bakad potatis med räkor och diverse röror, en höjdare var saffransalioli...Nu ska vi gå med tandborsten till Simon som ska sova hos Albin, eller ...vara där tills vi får hämta honom...:)

NATTI NATTI!Mossa och Shopping

Allmänt Permalink3
På tisdagen gav vi oss iväg till Finna som ligger ute mot Skeppsmalen. Där bor min mor och far:) Vi gick till skogen efter en god lunch för att leta efter mossa till mitt adventsfat!! Det blev en skön stund i skogen..Ännu mer bilder....och jättefin mossa har jag nu:)))
Vi hittade även kantareller!!!Fina Sofia:)Till middag fick vi blodbröd och fläsk...underbart gott. Sara fick biff med stekt lök...
Mycket läsa bok, slappa i soffan och sen på kvällen blev det kortspel (31) innan vi gick till "gästis" för att sova.Onsdagmorgon lämnar vi Simon i Finna och vi brudar drar till Umeå en sväng för att shoppa loss!! En jättemysig dag med både den ena och andra kassen:) Flickorna hittade kläder för Jul:)
Vi åt Suschi till lunch,MUMS!!Hann med och storhandla på Kvantum och skjutsa hem Sofia och alla kassar till Moliden innan jag och Sara åkte ner till Bjästa för att se division 1 hockey. KB65-Njurunda 1-0. Simon hade haft träning och sedan varit med Andrea och David till matchen började. Matchen var sådär...men de vann!! De leder serien och har vunnit alla matcher utom en!! Det var många utvisningar, en gång så var det tre KB-spelare i båset samtidigt:) Så du ser Malin, det är inte bara Micke som kan....Senare på kvällen så blev familjen fulltalig då Sofia hämtat hem Manolito som varit hos Ingrid och Rune och Leif kom med flygtaxin vi 22-tiden. Han jobbar idag, och Sofia är i stan och tränar Core med Jennelie. De ska på fest i kväll och jag har fått äran att hämta dem...gääsp.
Sara pysslar med en bok om sig själv de gör på svenskan och Simon spelar innebandy i hallen eller ser på fotboll på TV:n.

Jag ska ta en promenad nu, lite frisk luft skadar aldrig:)

Novemberlov:)

Allmänt Permalink1
Ställde ingen väckare imorse, men det är ju alltid då man vaknar okristligt tidigt och är superpigg!!

Rev ur sängen och slängde in en tvätt och gjorde räkningarna, fixa bort högen med "att laga" skylten på sig och symaskinen måste dammas fram....ringde en massa samtal...tagit en promanad med hund och Sara..strykit bort min hög...tittat på Simons innebandyträning...vinkat av maken en dag för tidigt...ja, man hinner mycket då man kliver upp i tid!!

Maken skulle egentligen åka imorgonbitti men hans flight blev inställd så han fick lov att åka ikväll redan för att hinnan med planet till Växjö imorgonbitti!! Så nu ligger han nog och sussar på ett hotell på Arlanda stad. Han ska kursa i Ljungby tisdag och onsdag.

Sofia har gjort musli och bakat en jättegod tigerkaka:) Hon har inga läxor över lovet, bara en bok som ska läsas och recenseras (stavas?)..rent nöje för henne (brås på mammi, älskar att läsa). Hon har även varit på step-in och tränat med Jennelie, afrikansk dans...

Sofias goda kaka


Sara har en bok som hon ska skriva färdigt om sig själv. Så hon har tillbringat tid framför datorn och med att leta kort som passar till de olika kapitlen!!
Hon följde mig på Simons innebandyträning och var lektant åt småsyskon som inte får vara med och spela...

Simon bara älskar innebandy (och hockey...och fotboll...och..), här har ni en stilstudie av min duktiga kille...Nu ska jag krypa ner i sängen, både Sara och Simon ligger där redan....

Ska ställa väckaren imorgon...vi ska till mor och far i Finna...få god mat...promenera i skogen och bara ha det sköönt!!
Sedan på onsdag ska jag och tjejerna till Umeå och shoppa lite medan Simon stannar hos morfars!!

Natti natti!!
Till top