annahallin

Snart juni

Norge Permalink0
Idag är det 29 maj, snart juni....helt sjukt vad tiden går.
Är på plats i Oslo igen. Jobba, jobba, jobba. Vädret är strålande men jag ids faktiskt inte he ut mig. Laddar för ett kvällspass istället.
Trodde ett tag att jag inte skulle ta mig hit. Lyckades ju bryta upp min gamla stukning i fredags då jag var ute och joggade.
 
Inte vackert och efter den här bilden blev den bara blåare och blåare. Men tack och lov så gick det och jag jobbade dubbelt igår. Jo, det kändes i foten men inte allra värst.
Helgen som var har vi haft riktigt mysigt med umgänge både med goda grannar och goda vänner, tänk vad rik man är <3
Avslutades med god morsdagsmiddag hos kära syster och fotboll för Simon. De mötte BK Örnen och vann med 0-12, och på måndagkvällen mötte de Anundsjö där det blev vinst med 15-0. De har gjort 45 mål på 5 matcher....say no more...
Nu sitter jag i soffan och har lite dåligt samvete för att jag sitter inne.
 
 
Just nu sitter Sara på ett plan till Turkiet med en kompis. De bokade i all hast för två dagar sedan. 2500 från Sundsvall, all inclusive. Hoppas de får en fin vecka.
Leif och Simon är på klassresa med Simons klass i Östersund. De ska besöka Boda Borg bland annat. Hoppas de får fina dagar! Så hemmavid är det bara Johan och Sofia, och alla djur såklart....
 
Nu ska jag göra några sidor i fotoboken om Thailand innan jag ska ta en promenad i solen upp till Rikshospitalet! 133% idag på de timmar jag jobbar, inte illa.....

helg

Norge Permalink0
Fredagsmys vid vår tjärn med grannarna med grillning. Årlig tradition då vi plockar fram trädgårdsmöbler och klipper gräset runt tjärn. Att vädret var på vår sida gjorde inte kvällen sämre. Lördag morgon drog jag på sista kursdagen med Magoo. Vi höll till på Gårdsbacken utanför Fors. En fantastisk gård där de vallar får med bordie collie. På gården finns även hönor som hundarna fick träna passivitet på. Rakel med några av kursdeltagarna Avslutade en varm och intensiv dag med lite grillat och bad med fam Pettersson Regnet hann komma men det gick bra å bada ändåIdag är det morsdag. <3Så vi ska kuska runt lite och sen avslutar vi med fotbollsmatch i Bonässund Ha en fin dag alla mammor!

20 år som gifta

Norge Permalink1
 
 21 maj 1994 gifte vi oss i Själevads kyrka. 25 och 26 år unga.....
När vi varit gifta i 10 år åkte vi till High Coast mannor in. Salsåkers Herrgård. 
Nu blev det Ulvön. Oj, vilka fina dagar vi fick.
 
Ulvö skärgårdshotell är helt underbart efter renoveringen. 
 
 
 
Vädret var verkligen på vår sida, soligt och varmt 
 
 
 
 
Maken skulle bums testa badkaret...
 
 
Maten var verkligen i världsklass, först lunchen då vi kom, pannbiff 
 
 
Sedan tre -rätters till middag 
 
 
 
 
Och efter maten, en god whiskey 
 
  
Idag har vi efter en jättegod frukost, tagit oss upp på lotsberget för att njuta av den fina utsikten 
 
 
 
Nu sitter vi på båten efter ytterligare en supergod lunch. Idag var det kyckling med dragonsås. Känns som om jag inte behöver äta på flera dagar nu!
 
Mot vardagen igen! Ikväll blir det lydnadskurs del tre med Magoo och Simon ska döma fotboll i Sidensjö och sedan träna i västanå. 
 
Trevlig helg! 
Till top