annahallin

En gång i veckan

Allmänt, Familjen Permalink0
Det verkar ha blivit lite tradition över mitt bloggande , att ha ett inlägg i veckan......Borde ha tid för oftare men som dagt, nån kändisbloggare blir jag aldrig.
Haft en fin vecka ,med lite pyssel ute hos hönorna som vanligt. Svärfar på middag, simmat nåra gånger och bakat lite fröknäcke
 
 
Försöker minska på mjöl och sockerintaget. Går väl sådär....
Sedvanlig torsdagsyoga med frukost på UH såklart
 
Och har odlat lite till hönorna, hoppas de gillar ärtskott.
 
 
I lördags drog jag och sex brudar till Sundsvall. Laila hade bjudut in oss till hennes hus och vi gjorde stan !
Inköp av frukost
 
Lunch på Innergården
 
 
 
Sen fix och fördrink hos Laila innan middag på Estreet. Tant Anna gjorde kväll tidigt och fick sällskap av syrran och Annika. Orkar liksom inte hålla igång som förr...
Igår fick Simon ta bort gipset och sen fick han åka hem med Johan. Jag ,Sofia och Sara åt middag på Matstudion och gick sen på bio, fifty shades darker. Tantsnusk delux!
 
 
Mysigt! Nu är vi inne på v.9, min 12:e vecka som sjukskriven. Less nanting.

Söndag igen

Allmänt, Familjen Permalink2

Tycker det nyss var helg, fanken vad tiden flyger iväg. Man kan ju tro att den skulle gå sakta och att vi (jag och Sofia) skulle ha det långsamt, men faktum är att så är det inte. Tristess av att vara hemma, ja.. Men vi får tiden att gå. 

Jag försöker simma tre ggr i veckan. Har kommit igång bra med frisim och nöter teknik. Åker oftast in mån, tis och fredag morgon. Torsdag morgon yoga vi och onsdagar tar jag ledigt 
I tisdags var det alla hjärtans dag och vi firade lite hemma med chokladhjärtan, tacos till middag, och nybakat bröd till kvällsfikat. Fick blommor av maken och ett doftljus av Sofia. 

Har varit en hel del ute med hönorna, rätt mysigt att hänga med dom. Längtar till våren då vi kan storstäda åt de


Helgen har varit lugn, vi har varit hemma och fått lite gjort. Planterat om pelargoner och lite annat småplock. Sofia och Sara var till Umeå igår och såg William Spetz. Sara blev kvar men Sofia kommer hem lagom till efterrätten som var klappgröt. Johan har länge velat testa och se om han kunde få den lika god som sin farmor. 


Annars stickar jag mkt, färdigt resultat visas sen. Men det ska bli ett sånt här linne är det tänkt! 


Ser ut så här nu.... 


Nu ska middagen förberedas.... Så otroligt spyless på att planera maten, handla den och sen tillaga den.... 

Fin helg

Allmänt, Familjen Permalink0

Efter en helt ok vecka avslutar vi den med en ändå mer ok helg. God mat och jacuzzi på fredagskvällen. Och på lördagen. Kom Maria, Andrea med snövit och vi tog en härlig promenad i det sköna vädret. Micke var sjuk och hemma. 

Sen fick vi obo'y och rom ute vid brasan. 
 
 

Efter det kröp vi ner i jacuzzin innan vi gjorde hemgjord pizza. Så himla gott 😋 

 
 

Vilken Mysig lördag det blev! 

Och söndagen gick inte av för hackor heller. 
Har varit i Västergundsjö hela dagen på Gårdsbacken på hönskurs. 
 

 
 

Vi har lärt oss massor om hönor och har ätit och fikat gott hela dagen. 

 
 
 

Finns mycket att lära om hönor, utfodring, sjukdomar, genbank, ruvning, utrustning och gud vet allt..... Och som bilden visar, hur ägget blir till och kommer ut. 

 
 

Blev en heldag, och hann precis hem till träningen, ett grymt tabata-pass. Och nu är det soffläge en stund innan John Blund ska få göra sitt. 

Till top