annahallin

Morsdag, och 50 - års fest!

Allmänt, Familjen, kalas Permalink1

En helg med massa mat och god dryck. Jag försöker ju minska på midjemåttet lite, men det är lite tufft i den här matglada familjen. 


I lördags uppvaktade vi Leifs kompis sedan lumpartiden som fyllde 50. Tillsammans med honom har maken sprungit 10 Stockholm maraton. Vi träffade även ett gäng gamla kompisar från den tiden. Supertrevligt! 

Hann med storstädning av hönshuset och div2 match i bredbyn innan festen. Hektisk dag, och det kändes på söndag morgon. Tungt och kliva upp till träningen 10.30, men skönt då den var gjord! 

Sedan var jag bjuden på middag. Förrätt (chevre choud)  och efterrätt (kola och nötpaj) av Sofia och Johan. Huvudrätt (grillad kalkon med inbakad potatis och hjortronsås) av kära mor. Lyxigt och gott. 

Vi kunde sitta ute hela kvällen och mysa. Hoppas att vädret har vänt nu. Vill ha sol och värme nu! 

Bra start på veckan

Allmänt, Familjen Permalink0

Lite av kortvecka även för den som inte jobbar då det blev fredagsfeeling igår. Och en extra ledig dag med gubben hemma. 

Jag är fortsatt sjukskriven. Ordinerad att tänka på mig själv mer ( va va va?) och skogspromenader. Älskar skogen. Sällskapet är det heller inget fel på 💗

Var till handelsträdgården i bjästa och shoppade med mamma lite. Åh vad kul det är! Blir nog fler turer 😊😊


Idag har vi skurat altan och såpa in den. Avslutade dagen med världens godaste fiskpaket och promenerad i skogen med grannen! 


Stockholm

Familjen, semester Permalink2

Vilka fantastiska dagar vi haft. I torsdags tåg vi tåget ner och väl framme blev det balkonghäng i lägenheten på Östermalm. 


Sedan orkade vi inte gå ut och äta, då det blev pizza, och mys framöver tvn där vi såg Sverige slå Schweiz. 


Fredagsmorgon tog jag och syrran oss till Åhléns där syrran skulle få prova personal shopper. Hon fick det av sina barn i 50 års present och dessutom presentkort att handla med från många kompisar.  


Supermysigt och trevligt. Rekommenderas verkligen! Men se till att ha stora portmonnän med! 

Gubbarna hade under tiden suttit vid vattnet och njutit och vi joinade dem och intog grym lunch på ångbåtsbryggan 

Middag på Gutegrill! To die for. Bland det godaste jag ätit! 

På väg dit stannade vi och tog ett glas vin i solen 

Lördagen tillbringade vi med Lisa som numera bor i Stockholm. Vi åkte båt till Waxholm och hade en fantastisk dag och intog lunchen på värdshuset där ute. 


Solen lyste med sin frånvaro ute på Waxholm. Men när vi promenerade hemåt så dök den upp. Så då blev det ett stopp vid vattnet. 


Middagen åt vi på ångbåtsbryggan och det blev en hälleflundra för mig som smälte i munnen. 


Som ni märker äter och dricker vi mest, vi prioriterar det. Och gud vad vi ätit gott de här dagarna. Nu ska vi städa ut oss och bege oss ut till Arlanda! Väntar en vardag hemma! 

Till top