annahallin

Fru Sofia Fahlén

Allmänt, Familjen Permalink6

Ett års planering är över. Och vet ni, trots huvudgympa de luxe, timmar av funderingar, milslånga kom ihåg listor och många sömnlösa nätter, så har det varit värt varenda minut. Dagen och kvällen i lördags var helt otroligt magisk!

Den började på morgonen med frukost med tärnorna, de fixade sig alla här hos oss. Kusin Emmelie som var en av tärnorna gjorde Sofia fin 💗 sedan fortsatte dagen med en underbar vigselakt. Sandra Zinner som präst och underbar sång av kusin Isabelle.

Florist Tomas Kallin hade lagt sina magiska fingrar på dekorationerna i festlokalen, kyrkan och buketter. Allt blev så sjukt vackert.

Festen blev precis så där bra som vi tänkt det. God mat, lagom med tal och sedan en galen fest 🎉
Sista gästerna lämnade området efter 5 på morgonen, då låg jag och sov i husbilen sedan någon timme men hörde att de tassade in med nycklarna till oss.

Här kommer ett bildregn. Vi hade kusin Emilie som fotade så jag prioriterade inte att ta så många egna, men det blev några ändå 😊

Ja vilken dag 💗 💗
Igår städade vi mest hela dagen, sedan blev det pizza och paketöppning hos oss! vi avslutade kvällen med att se filmen från vigseln! Tack alla som på något sätt bidrog till att göra denna dag så bra som den faktiskt blev!

#1 - - Maria Byström:

Underbar dag! 💖💖

#2 - - mormor:

ett riktigt sagobröllop

#3 - - Britt-Marie Nilsson:

Så himla fina!
Vad du hade ordnat fantastiskt!
Otroligt vackert dukat!

#4 - - Fru Fahlén :

Underbart! Vi är så nöjda, glada och tacksamma 💖

#5 - - Anonym:

Vilka härliga bilder💕

#6 - - Agnetha Wallrud:

Verkligen ett riktigt underbart sagobröllop. <3<3<3
Anna, du har gjort ett grymt jobb med allt bröllopsfix. :) <3

Svar: Var ju inte bara jag 😍, vi gjorde alla vår beskärda del. Och vad bra det blev. Håller med dig, man vill inte lämna bröllopsbubblan 💗💗
Anna Hallin

Till top