Wow
Den började i fredags med "halv Ätta hos mig" ute pÄ Hornön hos Agnetha.
Som vanligt supergod mat och trevligt surr och fniss. Högt och lĂ„gt i vĂ„ra diskussioner och det Ă€r sĂ„ hĂ€rligt đ
Tilltugg till fördrinken



FörrÀtt

Missade att fota huvudrÀtten.....
Men hÀr kommer efterrÀtten

Sedan var vi pĂ„ After noon The pĂ„ Bishops pĂ„ lördag med mor och far och syrran och Micke. Gottis och trevligt đ„đ

Hem och tÀnda en brasa och bjuda grannarna pÄ fördrink ute


Vi hade bjudit in till "hÀr Àr ditt kylskÄp tema". GÀsterna tog med sig en ingrediens till förrÀtt och efterrÀtt och tvÄ till huvudrÀtten. Ingen vet vad den andra tar och sedan gjorde vi en trerÀtters tillsammans.

Det blev magiskt gott och vi hade en kanonkvÀll
FörrÀtten blev skagenröra pÄ toast och caprese (mozarella, tomat, basilika)

HuvudrÀtten blev grillad marinerad fransyska, grillad halloumi, rödvinssÄs, och ugnsbakade rödbetor, potatis, morot och lök

EfterrÀtt blev glass, hallon, hjortronsylt, dulche de leche och en irish Coffee. Fick dock inte med det pÄ bild.....
Vi avslutade pÄ loftet med whisky och GT....

Lite trött idag men det var det vĂ€rt..... đ