annahallin

Örnsberg

Allmänt Permalink2
Här bor jag nu!
Vardagsrum


Sovrum


köketAlldeles själv i tre rum och kök. I ett lugnt och tyst område nära till vatten.
Idag har jag varit på promenad efter att ha sovit färdigt och hamnade i det vackra Vinterviken. Folk satt i em solen på klipporna och drack vin...om jag blev avundsjuk?? Nääee, inte alls.
Barnfamiljer badade och ungdomar dök från badbryggor som finns i hela viken. tyvärr så hade jag inte kameran med mig men kanske en annan gång. Det finns oxå kolonilotter där det odlas och påtas.
Nu är jag på jobbet och sköter om mina cancersjuka barn, inatt är det lite mer att göra än förra natten, men det är ju bara bra för tiden går ju så mycket fortare då:))
Får se om jag har någon drickbar mjölk imorgon då kylskåpet i lägenheten har lagt av, min egna telefonkonsult sa att det var termostaten.
Konsulten har annars haft en regnfri dag så att han har kunnat spika och måla utan att bli störd av regnet. Sofia har i vanlig ordning arbetat på Rättargårens café. Vädret har varit fint även i Finna, Simon har sprungit naken hela dagen och badat i massor. Sara har oxå badat och faktist varit ute och sprungit en sväng!!
Imorgon är jag ledig och tänkte ta en tur på stan!!
Till top