annahallin

hej hej

Allmänt Permalink0
Länge sen sist, men livet rullar på! Har haft mer än fullt upp sedan hemkomst från praktiken i Umeå på skärtorsdagen! Hela påskhelgen bestod av massor med god mat. Mor och far och syster med bihang på middag på långfredagen och på påskafton hade vi farfars på middag och sedan iväg och fira Andrea och David i Bonäset på påsdagen.Lite om det kan du glutta in och läsa om på syrrans blogg. www.marianordling.blogg.se
 
På annandagpåsk åkte vi upp till Saxnäs, och vilken vecka vi haft. Trevligt sällskap, god mat och dryck och strålande sol! Här kommer ett gäng bilder från veckan!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Trots solskyddsfaktor 30 blev man lätt röd om nosen och hade vi stannat några fler dagar hade vi inte kunnat vara ute i solen.
Vi kom hem på fredagen, lagom till att fira lillgummans 21-årsdag. Hon och Johan bjöd på grillat och vädret kunde inte ha varit bättre!
 
 
 
 
Måndag idag och vardag. Här tvättas det och vi har storhandlat idag. Fotbollsträning ikväll och föräldrarmöte inför Simons kommande klassresa.  På onsdag åker jag till Oslo!  
 
/Ha de!
Till top