annahallin

midsommardagen

Allmänt Permalink1Midsommardagen bjöd på regn då vi vaknade och den planerade gräsklippningen uteblev.
Vid 13-tiden kunde vi äntligen bege oss ut till ön och solen efter att Leif lyckats få avlösning på jouren.

Vi fick en mysig lördag med nästan alla mina bästa ♥, mor och far var redan på plats och Emmelie och Coffe kom ungefär samtidigt med oss. Så fattades gjorde Johan, Sofia, Andrea, David och Emilie B.....:(Ön visade sig från sin bästa sida och vi började med att äta rester från midsommaraftons lunch!Herregud vad gott det var! Mormors sill är grejjer det!
Simon fick sommarens finaste present! En Barca-tröja inköpt i Barcelona. Tack Coffe för det!Sedan var det mys mys mysBarnen var kreativa:)

Freesberunda såklart!!Som avslutades med ett dopp i havet!Sedan blev det middag, grillat:)
Mina kids myser med mormor och morfarOch som om vi inte ätit tillräckligt så toppade vi med lite grillad korv...Innan vi gick och besiktiga Simons mysiga koja...Som även Micke rymdes i...Söndag och vi måste åka hem...tråkigt, men vi får väl komma tillbaka?Nu är det vardag igen, Simon på fotbollskolan och då de andra jobbar stökar jag och Sofia på med lite av varje. Mkt målning och trädgårdsarbetet. I måndags var vi på Mio och köpte en soffa och köksbord med stolar. Nu vill vi få lägenheten klar....NU! Det kommer att bli sååå mysigt!
Imorgon tänker vi ta lite ledigt och åka och bada på Mellanselsbadet. Ser sedan fram emot att få åka till Malin och Micke på middag i morgonkväll:)

Och vilket väder vi har:)) Gör inte ont att vara ledig just nu!

Till top