annahallin

Vilken helg 🌟🌟

Allmänt, Familjen Permalink0
I fredags var det kaos ute på Gardemoen efter torsdagens snökaos. Folk överallt..... Vi hann nätt och jämt med flyget, jag och Pia. 
Väl hemma i Ö-vik blev jag hämtad av Sofia, och vi mötte upp Simon i stan där vi började med lite fika. Jag hade tvingat ner sonen till stan för att handla nya fotbollsskor och det blev det!
Sedan hem för fredagsmys med Simon och Sara som kom från Umeå.  Johan och Sofia drog till kompisar på middag och sen utgång.
Maken hade dukat upp lite gott till oss efter min tupplur.... 


Sara hjälpte mig med maten


Lördag morgon, kunde inte sova,så jag gick upp och bakade bröd till frukost, och vilken härlig känsla det är att ha alla hemma 💗


Solen sken hela lördagen ,och jag och Sofia tog en långpromenad med Magoo innan vi gick på kyrkans kakbuffe , sen svida om och möta upp Maria ,Micke ,Agnetha och Nisse på Linnéa och Peter för gudomligt god mat!!Vilken trevlig kväll, och GOD, avslutade den på public med några goda drinkar !!

Söndagsvädret var inte lika kul som lördagens, vi åkte till Hållen och fikade och jag och maken promenerade hem, och det var ingen njutbar promenad alls,kallt,blött och blåsigt .

Blev bjuden på Sofias goda lasagne och sen trotsade jag min envisa förkylning och for på cirkelfysen ,sköööönt !

Måndagmorgon ,jag ligger i sängen ,ska snart sätta igång dagen!

Ha en fin vecka !!
Till top