annahallin

Väntan

Recept, semester, sjukdom Permalink1
Efter påsk har livet mest bestått av att vänta. 
Maken fick operationstid 12/4, men blev struken. Ny ev tid 16/4, men nej. Tredje tiden 19/4. Vi var hoppfulla och åkte upp till Umeå fredag 16/4 för inskrivning.
Sedan fick vi bo på hotell Björken innan maken skulle läggas in på söndagen innan opdagen. Vi funderade ett tag på att åka hem men beslöt oss för att ta en helg i Umeå istället då vädret skulle bli kanon.
Incheckning på hotellet


Vi fick även umgås med sonen en del då han åkte upp med oss, mysigt. 
Annars promenerade vi en hel del (sakta men säkert), njöt av det vackra vädret och unnade oss lite lyx 


Coronasäker lunch hos Gertrud och Janke innan jag körde Leif till sjukhuset.

Jag flyttade in hos Simon ( som åkte hem till Övik för att jobba) och maken flyttade in på thoraxkliniken.
Måndag, opdag. 
Tack vare fina vänner, först långfrukost med Anna-Carin och sedan lunch med Gertrud och A-C så gick dagen fort och vid 13.30 ringde de från IVA att han var tillbaka från operation och att allt gått bra 🙏. En ny klaff är på plats och nu återstår bara resten....
Jag stannade i Umeå till på onsdag, till jag visste att allt gick åt rätt håll, då åkte jag till Moliden igen. Hann putsa fönster och pimpa balkongen lite hos Simon innan jag for hem.

Postoperativt har allt gått bra. Trött och ont, såklart men annars en A-patient. Så han slipper mellanlanda i Övik, och får komma hem idag söndag.
Så här ser han ut på bröstet numera.

Jag åkte upp igår kväll så jag är på plats 🥰. Efter lunch åker vi mot Moliden. Så skönt.
Nu blir det mitt mående som ska prioriteras, heja heja 💪. Är så sjukt less på att vara trött. Håll tummarna för att jag ska få börja ny behandling till veckan 🙏




Till top