annahallin

MoDo Seger :))

Allmänt Permalink2
Idag har vi skottat och skottat.....det har kommit sjukt mycket snö...IGEN!! Och det snöar fortfarande....
Simon passade på att åka skridskor på den nyskottade banan och samlade ihop lite piggelinpoäng.

Lagom till middagen får vi hem en trött Sara från konfalägret. Hon hinner bara äta och packa upp lite innan hon drar iväg till en kompis i Mellansel. Meningen var att hon skulle sova över i Mellansel men hon kände att hon ville sova i sin egen säng efter en tuff helg i Solberg...men det kom hon på då vi redan hade tagit ett glas vin till maten...såklart...men farfar rycker ut och räddar Sara....

Sofia var ju kvar i Bredbyn och de skulle till Emma på middag ikväll. Simon, jag och maken tog hockeybussen till Fjällräven Center för att heja på MoDo mot Färjestad.

Varje Periodvila så landade vi i sportsbar. En gång om året så är det ett gäng killkompisar som brukar gå ut och äta, dricka lite öl och sedan gå på hockeymatch....Leif tackade nej i år. Både för att vi sedan länge hade köpt biljetter för att gå med Simon och för att jag nyss kommit hem och därför han har jour och kände att det var olämpligt att vara bakis på söndag och ha jour....
Men i baren kunde han träffa dem en stund...(hade bytt bort jouren ikväll)...Simon hängde med in i baren och fick träffa Christoffer....de hade mycket att prata om som vanligt...Det hade jag och Stoffe oxå..Simon var mer än nöjd med kvällen i "Lyan"....Här sitter Simons favorit nr:36 i skamvrån...MoDo vinner med 10-3....vilket målkalas:)) Vi satt bakom speakerbåset på andra rad och såg riktigt bra!!

Sedan så var det att skynda till bussen för hemfärd till Moliden....och Simon passar på att läsa matchprogrammet....hans favorittidning att läsa....Nu har vi sett tremilen för damerna och slalom för herrarna och det blev ingen medalj för Kalla men en bronsmedalj för André Mhyrer :)))
Nu väntar vi på Saragumman ♥, farfar skulle hämta henne vid 23-tiden.
Snön fortsätter att komma från ovan så det blir väl att fortsätta skotta imorgon. Hoppas på en liten skidtur oxå om de har hunnit dra upp nåt spår och naturligtvis så blir det cirkelfys på kvällen:))


Till top