Wow
Den började i fredags med "halv åtta hos mig" ute på Hornön hos Agnetha.
Som vanligt supergod mat och trevligt surr och fniss. Högt och lågt i våra diskussioner och det är så härligt 😍
Tilltugg till fördrinken



Förrätt

Missade att fota huvudrätten.....
Men här kommer efterrätten

Sedan var vi på After noon The på Bishops på lördag med mor och far och syrran och Micke. Gottis och trevligt 🥂😋

Hem och tända en brasa och bjuda grannarna på fördrink ute


Vi hade bjudit in till "här är ditt kylskåp tema". Gästerna tog med sig en ingrediens till förrätt och efterrätt och två till huvudrätten. Ingen vet vad den andra tar och sedan gjorde vi en trerätters tillsammans.

Det blev magiskt gott och vi hade en kanonkväll
Förrätten blev skagenröra på toast och caprese (mozarella, tomat, basilika)

Huvudrätten blev grillad marinerad fransyska, grillad halloumi, rödvinssås, och ugnsbakade rödbetor, potatis, morot och lök

Efterrätt blev glass, hallon, hjortronsylt, dulche de leche och en irish Coffee. Fick dock inte med det på bild.....
Vi avslutade på loftet med whisky och GT....

Lite trött idag men det var det värt..... 😊