annahallin

Julafton nr:2 på juldagen

Allmänt Permalink1
Upptäckte då jag skulle föra över bilderna från juldagen att kameran hade blivit rätt oanvänd under dagen/kvällen?

Hur som helst så hade vi en mysig juldag på Relingsvägen. Vi började redan kl.13 med första dukningen. Mammas goda inläggningar av sill och strömming slår allt annat på julbordet:) Syrran hade gjort jättegod gravad lax och någon ny italiensk sill oxå. Gott gott gott:) Jag var chaufför, men smakade lite på årets julsnaps smaksatt med clementinskal, ingefära, kardemumma och kanel. Helt OK.

Fick en så himla fin bild på alla ungdomarna då vi åt av andra dukningen, med småvarmt, mormors jansson, och supergoda ugnsomelett med kantarell stuvning med mera.



Andrea hade slagit alla rekord på att göra julgodis, och alla var sjukt goda:)) Marsipan figurerna hade Emmelie skapat:)



Julklappar i massor blev det här oxå......





Avslutade kvällen med en Musiklek i form av att höra låtar sjungas på finska...svårt men kul...och Micke som var enväldig domare njöt såklart!

Sedan var det att halka hemåt mot Moliden på snorhala vägar och vi kröp upp i soffan hos våra hyresgäster och såg "Hur många lingon finns det i världen". Om ni inte har sett den, så måste ni göra det! Mysigt avslut på en mysig dag:)

Efter en intensiv julhelg så känns planerna för nästa jul helt OK:) Hoppas de går i lås!

God Fortsättning!
#1 - - Mimmi:

Hoppas verkligen!

Till top