annahallin

påsk kalas påsk kalas påsk kalas påsk kalas påsk kalas påsk kalas påsk kalas påsk kalas

Allmänt Permalink1
Vi börjar kalasandet på skärtorsdagen med en överraskning för Eveline som fyllde 20 år i mars och ingen kunde komma på hennes kalas. Så därför samlades hela tjocka släkten i Mellansel och väntade där då hon kom hem från jobbet:)
Överraskad och glad blev hon:)



Vi bjöds på goda fyllda "pannkaksrullar" och go´fika...



Systrarna Gripenroth ♥



Sedan var det att skynda sig hem till kära maken som satt själv på skärstorsdagskvällen för att han hade jour....

Nästa kalas hade vi på långfredagen i Bonäset, här firade vi Andrea 20, David 21 i efterskott och Emilie 20 i förskott:)



Syster bjöd på bubbel, jättegod förrätt och grillspett med god whiskeysås:) Vädret var kanon, bubblet kunde vi inta ute:) och David, Johan och Simon lirade boll.



Davids mamma Lisa och mormor i samspråk!



Även denna kväll fick Leif sitta ensam i Moliden, så fam Hallin gjorde en ganska tidig sorti. Med Johan vid ratten (bäst ♥) åkte vi mot Mo och hann landa i soffan för lite mys.

Hade tänkt mig en sovmorgon idag lördag men icke sa nicke.....vaknade pigg och alert kl.06.30 och redan då var vädret helt fantastiskt! Bakade tre tårtor till morgondagens firande och la 7 kg kycklingfilé i marinad innan jag kunde gå ut och njuta av dagen. Käre mor och far kom upp med lite sill och strömming och hjälpte till med att kratta lite:)





Andra hade det skönt i solen....



Lunchen blev ute, första för i år:)



Nu har vi även intagit middagen ute, Simon och Leif har spelat fotboll och nu ser vi på Harry Potter och dödsrelikerna del 1. Jag ska hämta Jennelie och Sofia inatt. De är på tjejmiddag i Själevad. Hoppas på en inte alltför sen hämtning då vi måste upp och rusta för morgondagens kalas för Sofia som fyller 18 år (på tisdag). Det blir närmare 30 stycken här i morgon :)) Ska det va så ska det va ordentligt!

PÅSK PÖSSAR TILL ER ALLA!!
#1 - - Mimmi:

Laddar för mycket gott med en joggingtur=))

Till top