annahallin

Myslördag

Allmänt Permalink1
Vakna i sin egen säng....ljuvligt:) Sedan var det bara att kavla upp armarna! Tvätt i massor, gräs att klippa och mat att förbereda inför kvällen!
Sara jobba på Rättargårdens café i helgen så hon drog på jobb medans jag och Sofia tog oss ann gräsmattan. Maken höll på med sin kära vägg och Simon gick över till Emil som fyllde 9 år igår! Där blev han kvar hela dagen....

Vi trotsade det kyliga vädret och dukade ute, Leif bjöd på en ny drink med jordgubbar, limejuice, sockerlag och bacardi, konsistensen var smoothie-lik och den var riktigt god! Till det åt vi grillad halloumiost med bacon.



Sedan åt vi parmaskinka, melon, oliver, flingsalt och citron-olivolja till förrätt.



Till varmrätt bjöd vi på grillat lamm marinerat i , olja, rödvin, vitlök, mynta, rosmarin, timjan....och en risonisallad som var ljuvligt god med en basilika/vilköksdressing till. Sås blev cremefraiche med lite chevréost i!
Till detta drack vi ett gott Rioja, Faustino...



Patrik med sin "nya" kärlek Sara.



Vi fick ge upp till efterrätten och inta den inomhus.....
Sofia stod för den, en jättegod snabbcheesecake som man gör direkt i skålen....



Annelie och Sara kom och åt efterrätt hos oss, de tältade hos Annelie i natt.



Som hos alla andra har det regnat hela dagen av och till. Sara har jobbat på gården och Sofia och jag åkte till Mellansel och hämta Elias. Han har skruvat ihop Saras moppe och nu går den:)) Äntligen!! Vi forstatte bilturen till Själevad så Sofia har kört riktigt mycket idag! Vi toppade det med en tur till Hållen för att se Isabelles och Johans hundvalp (finspets) Terva 8 veckor. Jättesöt! Ser ut som en liten rävunge:)

Nu har vi ätit fiskpaket med morötter och potatis från landet, Mums!! Och laddar för cross-trainingen!! Elias ska med ikväll oxå....han tror han ska springa skiten ur morbror Leif.....får väl se hur det går....

Sedan blir det myskväll med film i soffan:))) Gör inget att det är dåligt väder...går bra att mysa ändå:))
#1 - - Mimmi:

Måste köra hårt med Emmelie när vi flyttar hem. Med körningen alltså.

Till top