annahallin

tempo

Allmänt Permalink1
Har insett att det tempo maken håller är inget för mig....har försökt den här veckan men kroppen skriker av trötthet nu!!
Kombination av tidiga mornar och jobb hemma med målning med mera funkar inte för mig....men hur är det då man så gärna vill hjälpa till.....men nu närmar sig målningen sitt slut....bara lite grått kvar nu! Det  blir i morgonlördag!!

Onsdagkväll kom Sofia hem från sin shoppingtur till Sundsvall. Hon och Jennelie hade haft två bra dagar med många påsar med sig hem:)) Kläder, skor och en ny väska bland annat!

Torsdag klev hon upp tidigt och hjälpte oss och måla och hon han även med en joggingtur innan hon övningskörde till kärleken på andra sidan stan (varför måste de alltid bo så långt bort??) Där blev hon kvar tills i idag då jag och Sara åkte ut och hämta henne för en shoppingtur på stan. Jag och Sara målade faktist lite innan vi åkte och jag körde killarna ut till Kempis på morgonen.

Vi fick inte alla ärenden gjorda men rätt många ändå...bland annat en ny mobil till Sofia då hon tvättat sin gamla i tvättmaskin.....

Tjejerna följde sedan med ut till Kempis för att se på Simons sista ispass....den äldsta syrran var måttligt intresserad och gick och satte sig i bilen efter en stund....



Simon är jättenöjd efter veckan som varit tuff men rolig!!



25 trötta killar:))



Tror att tränarna var minst lika trötta!!



Maken har målat och målat hela dagen och vi är rätt trötta i familjen Hallins hus ikväll....alla av olika anledningar...Sara är alltid trött, Simon har spelat hockey hela veckan, Sofia är nykär och makarna Hallin målar och sliter som tokar. Så nu är det snart dax att krypa till kojs och ladda för mer målning imorgon och sedan surströmmingskiva på kvällen!!

Sofia och Jennelie ska jobba på bröllop imorgonkväll och ligger just nu och laddar för det med film och glassätning:)) 

Avslutar med en film från internmatchen som Simons lag (vita) vann med 5-1, Simon har nr:20

 
#1 - - Nilla:

Ja visst är det jobbigt när man vill så mycket, men inte orkar. Bär det av till Norge igen? Hoppas du har haft en skön sommar med din härliga familj.

Kram

Till top