annahallin

TORSDAG

Allmänt Permalink4
Idag har vädret varit ännu bättre, inte ett moln på himlen och lagom svalkande vindar.
Simon har gjort sin sista dag på fotbollskolan i stekande sol och jag har äntligen gjort färdigt i trädgården. Har även hunnit bada i vår pool tre gånger och legat en stund i solstolen.
Sara har suttit i skuggan och laddat inför fotbollsmatch mot Domsjö och Sofia har åkt gummibåt på älven med Jennelie.
Sara har även badat  med lillebror!


Ikväll har Simon varit på träning och jag och Sofia har varit på Saras match som de förlora med 4-0. Vi hade tänkt åka och titta på Emmelie som skulle dansa afrikanskt på Örncupen invigningen efter matchen, men Sara fick en boll i nacken och mådde jättedåligt. Yr och illamående och huvudvärk, så vi åkte direkt hem.
Jag, Simon och maken tog ett kvällsdopp i poolen och nu ser vi på "I taket lyser stjärnorna" och ska äta jordgubbar och glass. sista kvällen hemma innan jobb i Stockholm!
Mys!
#1 - - Sofia:

Ännu en härlig dag i solen:) ser fram emot en till i morgon! saknar dig redan. God natt!

#2 - - Linda:

Hoppas det kommer att gå bra med jobbet i stockholm. Du får hälsa "våra" sambos i lägenheten!

Har du fått mycket jobb där? Det verkar finnas mycket jobba på Q63, får sms hela tiden om det. Skulle va kul att komma ne samtidigt, men nu ska jag ju ha lite semester. När kommer ni förbi Zorbcenter då? Är bara att höra av er om ni ska upp till Åre...då får ni ju se guldklimpen våran också.

Ha det bra i storstan.

///Linda

#3 - - Mimmi:

Krya på dig Sara.

Kram

#4 - - Emmelie:

lyx,satt och kolla på animal planet och då vissade dom en pool som var en grön tjock gegga bara :S det gick superbra att dansa:)

krya på dig sara!

Till top